Piękne i właściwe podejście do wyglądu ogrodu- Każdy ma inny ogród i miejsca których ja nie mam-
i tego się trzymajmy, jak piany latarni.
Konrad czy pisałam, że parapety Twoje mnie zatkały? Że za ogród się wziąłeś, to normalka już, ale, że za parapety? Nie przypuszczałam.
Gratuluję jeszcze raz.
Kondziu,dzięki,jeszcze raz za miłe spotkanko ,było prze miło .Mus następne zorganizować.Miałam Ci dać floksa i z tego wszystkiego zapomniałam ,jak wpadniemy do Ciebie z Agatko to Ci przywiozę.pozdrawiam
Kondzio, masa pięknych zdjęć u Ciebie, już też masz pierwsze kwitnące różyczki, napisz co to za cudo morelowe, dziękuję za miłe ogrodowe i około ogrodowe dyskusje, teraz tylko czekać na następne takie spotkanie.
Konrad, pospacerowałam u Ciebie chwilkę i jestem po wrażeniem, jesteś bardzo konsekwentny i dążysz do wymarzonego celu.
Ogród piękny i róże już tak pięknie Ci kwitną. Pokaż warzywnik
Pozdrawiam.
Kondziu ,ale piękny zakątek stworzyłeś,aż by się chciało tam posiedzieć
Róże śliczne ,szczególnie biała pełna ,cudna )
pozdrawiam cieplutko bo u mnie zimno i mokro
Ajajaj - no cudna jest. Konrad pokaż ją z bliższa plisss...
I w ogóle pięknie u Ciebie (czy ja się czasem nie powtarzam? ) tyle róż, tyle kolorów... Piękne zakątki. Mógłbyś pokazać całą różankę? (może pokazywaleś ale nadrobić to wszystko to.... wiesz jak jest) Buziole
edit bo skleroza Konrad a jak zimuje ta kalina? Wiem że nie masz doświadczeń ale może coś wiesz...
dziekuje Haniu ogrodowisko zmienia moje podejście do życia o 180 stopni parapety tylko z tylu domu gdzie mam taras a chciałbym ozdobić wszystkie okana ale kosztowo i czasowo niestety ale za to dwa okna sa i sie z tego bardzo cieszę