Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Zeta 20:51, 30 maj 2014

Dawno tu nie byłam ...ale muszę przyznać że ogród nabiera wigoru....a ten warzywnik......no ja się chowam proszę Pana z moimi skrzyneczkami...no pełen profesjonalizm iście angielsko
Kondzio 21:08, 30 maj 2014

akanta napisał(a)

Konradzie ,jaki ty bardzo kreatywny jesteś,miejsce super-paprocie pod stołem i głowa w paprociach ! I kurki i warzywnik,róże ale się rozszalałeś i to w tak niedużym odstępie czasu.! Jakaś wena twórcza cię nawiedziła ,no i co ty jeszcze wymyślisz? Tylko patrzę i kręcę głową ,niesamowity men z ciebie.! Tylko szczerze pogratulować.
dziekuje weną jest dla mnie Ogrodowisko przez niego wszystko sie zacząłeo artykuły Danusi oglądanie rożnych wątków i rozpocząłem szukać swojego stylu oglądać programy ogrodnicze kupować książki i tak dalej to sa moje inspiracje i wybieralem to co mi pasowało i tak tworze swój ogrod i zobacze co z tego wyjdzie jeszcze sporo jest przedemna ale sie cieszę z tego bo co bym robił jak bym nie miał co robic hi hi hi
Kondzio 21:09, 30 maj 2014

Zeta napisał(a)
Dawno tu nie byłam ...ale muszę przyznać że ogród nabiera wigoru....a ten warzywnik......no ja się chowam proszę Pana z moimi skrzyneczkami...no pełen profesjonalizm iście angielsko
dziekuje ale to pomysł Danusi na taki warzywniak ja tylko go zrealizowałem hi hi hi
Kondzio 21:10, 30 maj 2014

akanta napisał(a)

No i dubelek więc jeszcze dodam,że pomysł niebanalny skoro doceniony i przez naszą szefową !
dziekuje hi hi hi
Kondzio 21:11, 30 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Ja też się zainspirowałam Twoim ogrodem i postawię sobie skrzynię z kwiatkami pod stołem chyba,. jak wejdzie oczywiście
poplakalem sie ze śmiechu hi hi hi
Kondzio 21:13, 30 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

Kondzio, jak sobie przypomnę te Twoje histerie na początku, to bym Cię normalnie lała, coś mam ostatnio napady żeby kogoś lać... weż mnie palnij w łapkę

A teraz doprowadziłeś ogród do doskonałości i możesz innym dawać przykład . I o to mi chodziło z Ogrodowiskiem, żeby ludziska zmieniali w ten sposób swoje ogrody
wiem pamietam twoje słowa i jestem bardzo bardzo wdzięczny za to ze jesteś i mnie inspirujesz za to jestem bardzo wdzięczny
Kondzio 21:14, 30 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale fajny pomysl z tą woda, strumykiem wokol altany Pozdrawiam serdecznie
dziekuje ale on idzie jeszcze wyżej nie tylko wokół altany
Kondzio 21:15, 30 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Kondziu piękny ten strumyk wokół altanki ,ale latem musi być super ,nastrój ,szemrząca woda i zapachy kwiatowe,zazdraszczam
tak jest pieknie ubustwiam tam siedzieć oczywiście siedzę bardzo żądło bo nie mam na to czasu hi hi hi
Kondzio 21:23, 30 maj 2014

akanta napisał(a)

I to mnie tez dziwi ,bo tam nic szczególnego.Całkowity zamysł nie zrealizowany,ot zamiast progów wodnych to raczej życiowe ...bywa , a może jeszcze coś zdziałam.Nie tracę nadziei.
na pewno działasz i juz zdziałałaś bo pracując w ogrodzie tworząc rabaty dajemy siebie. Wiedziałem co napiszesz jesteś osoba skromną a nie powinnaś pomniejszać urok swojemu ogrodowi bo jest piekny jestem nim zachwycony i muszę ci po gratulować twojej wytrwałości
baraga1904 21:49, 30 maj 2014

...Kondziu... to co zrobiłeś ze swoim ogrodem to miszczostwo a to pod stołem arcymiszczostwo

PS. pisownia nasza - forumowa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies