Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 10:42, 30 maj 2014

Maria667 napisał(a)
Witaj Kondzio!
Suuuper jest ten strumyczek. Szukałam zdjęcia z jakąś perspektywą, gdzie on dalej płynie, ale masz tak wielki wątek, że nic nie znalazłam. Wrzuć, proszę, jakieś zdjęcie całości
Pozdrawiam.
udało mi sie

Tam gdzie jest taka kupka kamieni to jest początek bedzie przerabiane ale narazie moze być sory ze zdjecia juz nie aktualne ale postaram sie zrobić je jak pogoda pozwoli

I to samo zdjęcie wczesna wiosna

Milka 12:45, 30 maj 2014

Pięknie, a kurki wymiatają i jaki kancik, u mnie aż się prosi, ale deszcz i czas nie pozwalają;
Maria667 13:38, 30 maj 2014

Ach, więc strumyczek opływa altanę. Super! A koło tych kamieni co jest?Jakiś drugi zbiornik? To jest woda stojąca, czy masz podłączoną jakąś pompę, która ją porusza? Na zdjęciach nie widać czy jest tam spad, czy równo.
Kondzio 14:15, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Pięknie, a kurki wymiatają i jaki kancik, u mnie aż się prosi, ale deszcz i czas nie pozwalają;
irenko czasu teraz tez mam mało bo duzo zmian ogrodowych i obowiązków przybyło i tez nie mam na nie czasu te sa robione wczesna wiosna a teraz przydało by sie je poprawić ale nie mam czasu a jeszcze ogrody sie jeździ oglądać ale to przyjemności hi hi hi
Kondzio 14:20, 30 maj 2014

Maria667 napisał(a)
Ach, więc strumyczek opływa altanę. Super! A koło tych kamieni co jest?Jakiś drugi zbiornik? To jest woda stojąca, czy masz podłączoną jakąś pompę, która ją porusza? Na zdjęciach nie widać czy jest tam spad, czy równo.
mam dwie pompy jedna z filtrem a druga bez bo chodziło mi o większe ciśnienie wody i żeby było ja wiecej słychać a strumyk sie ciągnie dalej mam nie wielki spad niestety ale trzeba sobie jakos radzić
Pszczelarnia 14:48, 30 maj 2014

Smaczny i smakowity ten warzywnik!

Kondzio 16:30, 30 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Smaczny i smakowity ten warzywnik!

twoj tez niczego sobie hi hi hi
Ozz 19:45, 30 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Ja też zostałam zwabiona do wodopoju

Powiedz no mi Kondziu - jak to jest technicznie wykonane - ten fragment? Tam jest jakaś rynna betonowa czy to na folii? Chcę zrobić oczko u siebie i będę się inspirować
Kondzio 19:47, 30 maj 2014

Ozz napisał(a)
Ja też zostałam zwabiona do wodopoju

Powiedz no mi Kondziu - jak to jest technicznie wykonane - ten fragment? Tam jest jakaś rynna betonowa czy to na folii? Chcę zrobić oczko u siebie i będę się inspirować
to jest zrobione na folii oczko i cały strumień
akanta 20:11, 30 maj 2014

Woda wkoło altanki,piekny motyw i nóżki można zamoczyć.W moim zamyśle też jest element wodny ale to jakiś kolejny etap mojej samodzielnej działalności w ogrodzie ...niestety.