Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

reni 09:58, 12 cze 2014

Wpadam z rewizytą...przejrzałam wątek,ogród masz piękny,ale najbardziej zachwyciły mnie róże..cudne są, pozdrawiam
Kondzio 09:59, 12 cze 2014

reni napisał(a)
Wpadam z rewizytą...przejrzałam wątek,ogród masz piękny,ale najbardziej zachwyciły mnie róże..cudne są, pozdrawiam
dzieki ja tez je lubię i to bardzo
Mirka 10:01, 12 cze 2014

Kondziu miłego dnia dziś troszkę chłodniej ale nie pada a ja tak na deszcz czekam truskawki mi zasychają.Za tydzień urlopuje się haha
Kondzio 10:04, 12 cze 2014

Mirka napisał(a)
Kondziu miłego dnia dziś troszkę chłodniej ale nie pada a ja tak na deszcz czekam truskawki mi zasychają.Za tydzień urlopuje się haha
ja w ogrodzie zbiera sie na deszcz urlopu zazdroszcze ciekawy jestem jak ci wyjdzie ci ogrod
laurowisnia 10:54, 12 cze 2014

Projekty rabat widziałam, czy kolory na nich jakoś ograniczasz czy mają być wszystkie.
Mirka 10:59, 12 cze 2014

Kondzio napisał(a)
ja w ogrodzie zbiera sie na deszcz urlopu zazdroszcze ciekawy jestem jak ci wyjdzie ci ogrod
Konrad ja sama ciekawa jestem jaki będzie w poprzednim ogrodzie miałam dużo iglastych roślin a teraz to marzy mi się taki angielski .Na jesieni zaczynam od rabaty z brzozami co dalej czas pokaże cieszę się że mam działkę i powoli ją zagospodaruję.Ja mam taką jak ty długaśną działkę nie łatwo ją rozplanować chyba Gosiaka poproszę żeby zerknęła
zawitka 11:04, 12 cze 2014

Konrad str 168 ---- 15 ste zdjęcie przepraszm ale szukam nazwy mojej różowej róży starej odmiany bo u nas na działce jest już ze 40 lat
Kondzio 18:09, 12 cze 2014

laurowisnia napisał(a)
Projekty rabat widziałam, czy kolory na nich jakoś ograniczasz czy mają być wszystkie.
kolorystyka jest ograniczona żółto biała różowa niebieski tak jak różanki tylko tutaj jeden kolor bedzie wchodził w drugi ciekawy jestem jak to wyjdzie
Kondzio 18:11, 12 cze 2014

Mirka napisał(a)
Konrad ja sama ciekawa jestem jaki będzie w poprzednim ogrodzie miałam dużo iglastych roślin a teraz to marzy mi się taki angielski .Na jesieni zaczynam od rabaty z brzozami co dalej czas pokaże cieszę się że mam działkę i powoli ją zagospodaruję.Ja mam taką jak ty długaśną działkę nie łatwo ją rozplanować chyba Gosiaka poproszę żeby zerknęła
no kawał roboty przed tobą a Gosia na pewno ci pomoże najlepiej sobie podziel na pokoje wtedy kazdy styl moze być inny
Kondzio 18:47, 12 cze 2014

zawitka napisał(a)
Konrad str 168 ---- 15 ste zdjęcie przepraszm ale szukam nazwy mojej różowej róży starej odmiany bo u nas na działce jest już ze 40 lat
dalas mi zagwozdke bo nazwa noe odzwierciedla tego co zamówiłem i nie wiem co to za roza zamówiłem ja teraz w Rosarium miała być Róża historyczna Petite de Hollande
A jest taka