Ojejku co ja mam wam napisać nie wiedziałem że będę miał takie wpisy i że będzie się podobał mój ogród Nie które wpisy są tak osobiste że aż się na sercu gorąco robi dziękuje wam bardzo bardzo odpiszę wieczorkiem
Pełniki też bardzo lubię, trawka to carex Frosted Curls-jej posadzenie w tym miejscu wraz z klonem to pomysł Danusi, ile razy patrzę na ten kąt, dziękuję jej w myślach za to
Bardzo lubię połączenie róż z firletką kwiecistą, ostatnio we Francji podpatrzyliśmy firletki białe i firletki białe z jasno niebieskim środkiem. Białe udało się nam kupić, ale tych biało-niebieskich wciąż nie udało się nam znaleźć. W altanie wreszcie winobluszcz daje cień i można siedzieć tam nawet w upały.
Bylinówka w tym roku była prostowana, więc niektóre nasadzenia jeszcze nie są gotowe. Planujemy zmianę niektórych nasadzeń, bo nie wszystkie byliny sprawdziły się wysokościami.
Bardzo bardzo dziękuję
Dziękuję Ci ogromnie za Twoje słowa, ale daleko mi Twojego przecudnego ogrodu, który oglądam zawsze z wypiekami i mam nadzieję zobaczyć kiedyś na żywo...
Jeśli pytasz o pergolę z firankami to ma 5mx5m, a jest jeszcze altanka na bylinówce z wejściem obsadzonym dwoma różnymi gatunkami miskanta, wyższym po jednej stronie i niższym po drugiej.Dzięki!
Pszczółko, bardzo, ale to bardzo cieszę się, że Tobie się podoba. O wzorach na ulach myślałem od początku, nawet szukałem szablonów, ale wciąż coś do zrobienia
Jęczę i teraz trochę, w rzeczywistości w sumie mi chyba też się niektóre miejsca bardziej podobają, zdjęcia spłaszczają perspektywę w szczególności tam, gdzie są różnice poziomów i faktur. Wielkie dzięki za pochwały