Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 13:46, 14 paź 2015

margaretka3 napisał(a)
Jaki urlop?? Wymówkę sobie znalazłeś
nio u mnie zostały jeszcze cebulki i finisz
Czas na lektore
sylwia_slomc... 14:40, 14 paź 2015

Jaki finisz, a kto posprząta po tornadowej pogodzie hę? Ja nie mam odwagi iść do siebie, a muszę
Kondzio 15:03, 14 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jaki finisz, a kto posprząta po tornadowej pogodzie hę? Ja nie mam odwagi iść do siebie, a muszę
Sylwuś ja nie obcinam bylin bo zostawiam ptakom nasiona, traw nie obcina sie teraz bo je pobudze do kwitnienia. Złamane gałęzie i juz pozbierałem wczoraj zostały mi cebule i wyłączyć pompę i filtr w oczku i koniec
Rumianka 21:25, 14 paź 2015

Kiedyś obcinałam wszystko, co przekwitło, ale raz zdarzyło się, że nie obcięłam i wówczas okazało się, że niektóre rośliny pięknie przebarwiają sią jesienią. Teraz z obcinaniem tak się nie spieszę.
sylwia_slomc... 21:30, 14 paź 2015

Kondzio napisał(a)
Sylwuś ja nie obcinam bylin bo zostawiam ptakom nasiona, traw nie obcina sie teraz bo je pobudze do kwitnienia. Złamane gałęzie i juz pozbierałem wczoraj zostały mi cebule i wyłączyć pompę i filtr w oczku i koniec

U mnie dużo jeszcze do obcinania i do okrywania, ale najpierw sprzątanie jutro jak lało nie będzie, bo dziadostwa narobiło strasznego
21:32, 14 paź 2015
też zostawiam na zimę wszystko ...ale powód jest inny ...wiosną idę z dziabaniem-plewieniem -wycinaniem ...wtedy nie wyplewie bylin...których zwyczajnie nie rozpoznam w chwastowisku
margaretka3 12:37, 15 paź 2015

Kondzio napisał(a)
zostały mi cebule i wyłączyć pompę i filtr w oczku i koniec

To roboty na pół soboty Potem przyjedziesz do mnie pokopać??
Ogrodowy_Kal... 07:49, 16 paź 2015

Jest fajnie, w końcu zaczął padać deszcz Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile mieliście szczęścia kiedy już od kilku dni u Was padał deszcz, a my tylko o tym czytaliśmy. A co do śniegu. Stopnieje i wszystko na wiosnę wypuści od nowa Teraz idzie do Was zima, a w Wielkopolsce wreszcze deszczowa jesień Pozdrawiam wszystkich zniechęconych do tegorocznej aury Będzie dobrze
Kondzio 09:01, 16 paź 2015

Rumianka napisał(a)
Kiedyś obcinałam wszystko, co przekwitło, ale raz zdarzyło się, że nie obcięłam i wówczas okazało się, że niektóre rośliny pięknie przebarwiają sią jesienią. Teraz z obcinaniem tak się nie spieszę.
Ja tez raz sciołem wszystkie byliny jesienią, nie robiłem wtedy żadnych fotek bo było strasznie pusto i nie miałem co pokazać .
Kondzio 09:03, 16 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

U mnie dużo jeszcze do obcinania i do okrywania, ale najpierw sprzątanie jutro jak lało nie będzie, bo dziadostwa narobiło strasznego
widzialem z odkrywaniem ja sie wstrzymuje do pożądnych przymrozków