Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:34, 20 lut 2016

an_tre napisał(a)

Kondzio życzę ci samych miododajnych pszczółek

relacja z ogrodów super, oglądałam na fb
dziekuje
Kondzio 21:38, 20 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

To pokazuj dalej bo mnie już ciekawość zżera tamte były cudne.......kurcze, że też nie można sobie zdrowia wymienić Wszystko przeszczepiają ,a zdrowia jako takiego to się nie naumieli
na resztę musze miec czas którego coraz mniej Nawet śmiertelnie chorym mozna zwiedzać cały świat tylko trzeba chcieć i niestety kasę którym wdzisiejszym świecie jest coraz mniej
Kondzio 21:42, 20 lut 2016

Ogrodowy_Kalejdoskop napisał(a)
We wtorek przekopałem połowę nowej rabaty, wczoraj napadało mi śniegu na pozostałą część i dupa z dalszej pracy (przepraszam za słowo ) Pogoda bawi się z nami w kotka i myszkę Teraz słońce A człowieka tak bardzo korci do pracy Pokażcie oznaki wiosny u Was Pozdrawiam wszystkich "narwańców"
ja tez robie w ogrodzie kilka godzin dziennie bo sie nie da ale zdrugiej strony jest jeszcze zima wiec czego oczekujemy na zdjecia nie mam czasu niestety narwancem jestem ale coraz mniejszym bo ogrod tego mnie uczy i dzieki niemu dorastam hi hi hi
Basilikum 21:55, 20 lut 2016

To napisz chociaz cholero jedna (cholerniku chyba lepiej pasuje) w jakich niemieckich ogrodach bvyles, bo ja czekam i czekam i zagladam i widze, ze sie nie doczekam tak szybko
sylwia_slomc... 21:58, 20 lut 2016

Kondzio napisał(a)
na resztę musze miec czas którego coraz mniej Nawet śmiertelnie chorym mozna zwiedzać cały świat tylko trzeba chcieć i niestety kasę którym wdzisiejszym świecie jest coraz mniej

No nie wszystkie schorzenia nadają się do dalekich podróży.....wiem cuś o tymznam takich co i bez kasy podróżują
Siejesz coś czy nic jeszcze nie działasz?
Wszystkie roślinki Wam przezimowały? U mnie niestety kilka wypadło po zimie
AgataP 11:10, 22 lut 2016

Kondzio, Twój ogród po zmianach jest idealny. Rabaty niczym w ogrodach angielskich, pięknie skomponowane. Dla mnie Twój ogród jest jednym z piękniejszych które oglądałam na tym forum.
Sama dopiero tworzę bylinówkę, dlatego będę do Ciebie zaglądać i podpatrywać.

A kurki? sama na własnych plecach wytargałabym całą wolierę z mieszkańcami. Postawiłabym u siebie
Kocham takie klimaty - kurki, warzywniak, przestrzeń...
Pszczoły - ja nie miałabym odwagi, ale podziwiam i tym większy szacunek dla Ciebie
Niedługo wiosna, znowu będę się zachwycać u Ciebie
Pszczelarnia 12:01, 22 lut 2016

Konrad, pięknie piszesz, że ogród uczy pokory i głębszego spojrzenia.
sylwia_slomc... 12:05, 22 lut 2016

Oj pokory to ogrodnik musi mieć dużo......szczególnie wobec praw natury
iwonadm 14:24, 22 lut 2016

Widzę, że czas słodko płynie z pszczołami. U mnie teść zaczął przygodę z ulami i mamy swojsi miodzik pozdrawiam
Margarete 13:30, 23 lut 2016

Obejrzałam wasze relacje z Normandii, obstawiam ten przedostatni i ostatni jako moivh faworytów...dzieki za "ucztę" dla oczu