Kondziu ,pięknie ,gęściutko ,ale masz warstw w tym warzywniku ,wykorzystałeś namiar na dechy ? też mam warstwy ale tylko tektura ,gałęzie kompost i troszkę ziemi .pozdrawiam
Super prezentacja ogród intryguje i jnspiruje. Buddy już nie widać w roślinach
aaaaa to ja nie znałam tego słowa bo moje skrzynie wypełniłam podobnie ...tylko w truskawkach (1 skrzynia) za dużo słomy daliśmy i trzeba będzie podnosić jesienią ...zamiennie za koński.... kurski obornik daliśmy..... no to mam permakulturę na czuja zrobiona
Zdjęcia widziałam i bardzo podoba mi się u Ciebie. Pszczół co prawda boję się, ale rabata brzozowo-ulowa jest piękna. Ładne wygląda ogród na tle domu, widok z okien jest śliczny i te drzewa czerwono listne tworzą piękne barwne plamy w ogrodzie. Pozdrawiam
Kondziu nie byłam nigdy w Anglii ale tak mi się właśnie angielski ogród wyobraża Te ule w brzozach bezustannie budzą mój zachwyt
No i gdzie te skrzynie???
Ależ bujnie u Ciebie... te drzwi robią niesamowite wrażenie, to silny akcent i znak rozpoznawczy Twojego ogrodu
Jaki piękny wiciokrzew, a ja cieszę się nawet ze swoich 3 kwiatków...Masz pięknie...