Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:04, 20 cze 2016

Anda napisał(a)
Kondziu pięknie masz. Gdybym była Twoja sąsiadka to codziennie wpraszalabym sie na zwiedzanie
Ja też bym się wpraszał hi hi hi
anna_g 21:22, 20 cze 2016

Kondzio napisał(a)
To jest naturalne drewno drzwi, pomalowane bezbarwną farbą. Framugi są pomalowane na pomarańczowo ale będą jeszcze postarzane Nam też się podoba to połączenie i wiele innych.

Białe mi się podobały bo nawiązywały do uli ale takie chyba faktycznie ładniejsze

Kondzio napisał(a)
Jasiu w tym roku doszło do mnie że mam taki ogród o jakim marzyłem. Pełen zakątków romantycznych, zapachów, naturalny bez chemii taki nasz

Bardzo ładnie to napisałeś Masz wymarzony ogród i to w sumie w szybkim czasie - ostatnio przypadkiem kliknęłam na początek Twojego pierwszego wątku - to nie było aż tak dawno a ogród zmienił się o lata świetlne. Cieszy mnie gdy ktoś spełnia swe marzenia
Kondzio 22:25, 20 cze 2016

anna_g napisał(a)

Białe mi się podobały bo nawiązywały do uli ale takie chyba faktycznie ładniejsze

Bardzo ładnie to napisałeś Masz wymarzony ogród i to w sumie w szybkim czasie - ostatnio przypadkiem kliknęłam na początek Twojego pierwszego wątku - to nie było aż tak dawno a ogród zmienił się o lata świetlne. Cieszy mnie gdy ktoś spełnia swe marzenia
Dzięki staramy się żeby nasz ogród był dla nas coraz ładniejszy i spełniał nasze oczekiwania hi hi hi
Milka 22:37, 20 cze 2016

Obrosnieta altana super
Ogrod cudny
Pszczelarnia 22:51, 20 cze 2016

Kondzio napisał(a)

Jestem fanką Waszego ogrodu.

A to zdjęcie zabieram ze sobą.

Agania 23:00, 20 cze 2016

eee_taam napisał(a)

aaaaa to ja nie znałam tego słowa bo moje skrzynie wypełniłam podobnie ...tylko w truskawkach (1 skrzynia) za dużo słomy daliśmy i trzeba będzie podnosić jesienią ...zamiennie za koński.... kurski obornik daliśmy..... no to mam permakulturę na czuja zrobiona

Poczytałam o permakulturze, pomału startuję ze skrzynkową uprawą warzyw, zbieram informacje, wypełnienie na jedną skrzynkę będę mieć

Ogród ekstra, wprowadza tyle różności i rozmaitości na rabatach, ukiecone ule, balkon, taras z zieloną altaną, drzwi prowadządze do dalszej części ogrodu, w oczku trzy kolory grzybieni na jednym foto i kuraki wymiatają, się dzieje, pięknie ogród prowadzony z pasją i z pomysłem
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 23:08, 20 cze 2016

Kondzio napisał(a)
To jest naturalne drewno drzwi, pomalowane bezbarwną farbą. Framugi są pomalowane na pomarańczowo ale będą jeszcze postarzane Nam też się podoba to połączenie i wiele innych. Jasiu w tym roku doszło do mnie że mam taki ogród o jakim marzyłem. Pełen zakątków romantycznych, zapachów, naturalny bez chemii taki nasz

No wreszcie dotarło , a tyle osób już dawno Ci to mówiło
Cudnie masz , przepiękne pokoje i świetny podział. Ja właśnie zrozumiałam o ile łatwiej podlewać rośliny jak trawniczek idzie prosto U mnie się nie da i z wężem i z konewką tańcuję
Kondzio 23:15, 20 cze 2016

Milka napisał(a)
Obrosnieta altana super
Ogrod cudny
buziam was bardzo mocno
Kondzio 23:16, 20 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No wreszcie dotarło , a tyle osób już dawno Ci to mówiło
Cudnie masz , przepiękne pokoje i świetny podział. Ja właśnie zrozumiałam o ile łatwiej podlewać rośliny jak trawniczek idzie prosto U mnie się nie da i z wężem i z konewką tańcuję
hi hi hi
Kondzio 23:23, 20 cze 2016

Agania napisał(a)

Poczytałam o permakulturze, pomału startuję ze skrzynkową uprawą warzyw, zbieram informacje, wypełnienie na jedną skrzynkę będę mieć

Ogród ekstra, wprowadza tyle różności i rozmaitości na rabatach, ukiecone ule, balkon, taras z zieloną altaną, drzwi prowadządze do dalszej części ogrodu, w oczku trzy kolory grzybieni na jednym foto i kuraki wymiatają, się dzieje, pięknie ogród prowadzony z pasją i z pomysłem
Pozdrawiam
Staramy się jak możemy Ogród jest naszą ucieczką przed rzeczywistością w nim się realizujemy. Jest bardzo osobisty