Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 13:54, 08 paź 2016

Kondzio 14:11, 08 paź 2016

Basilikum napisał(a)
Sliczny warzywniak a ze pracy wymaga kazdy wie kazdy warzywniak wymaga pracy

Oj tak warzywnik wymaga pracy, w szczególności jak z obornika zaczną wybijać chwasty
Kondzio 14:11, 08 paź 2016

Mirka napisał(a)
Konrad jak zwykle zachwycasz ogrodem Pozdrawiam

Dzięki!
Kondzio 14:15, 08 paź 2016

mira napisał(a)
No jaki tam ogród zaledwie otwarl drzwi z czwartego pokoju na pozostale hihi ale ja nie widzę tego bajkowego koloru o tej porze no nie dogodzi.
Te niskie to wyrzucasz? Macie fazę na wysokie byliny? Zdziwiona jestem że nic się nie wypatrzyło na starociach no chociaż krzesełko hihi

Pozdrawiam

My roślin nie wyrzucamy, przesadzaliśmy duże plamy astra dumosus 'Lady in Blue' na wrzosowisko, robiąc miejsce na wyższe byliny, ostatnio zakupione. Fazę na wysokie byliny mieliśmy w zasadzie od początku, a chorobę wysokich bylin czy uzależnienie od momentu jak zobaczyliśmy ogród Dzidki, ostatnio ogród Pieta Oudolfa też się do tego przyczynił. Ukontentowana liczbą zdjęć tym razem?
Kondzio 14:16, 08 paź 2016

Milka napisał(a)
Życzenia zostawiamwam obu

Spóźnione (mocno) podziękowania za życzenia
Kondzio 14:18, 08 paź 2016

sierika napisał(a)
Kondziu, proszę to furteczka ze Starego Kufra....zmienia miejsce co roku ale na tym zdjęciu najlepiej ją widać..

Furteczka cudna, chętnie zobaczyłbym ją a ogród przede wszystkim na żywo
Gardenarium 15:58, 08 paź 2016

Kondzio, w astrach jest moc Sama wczoraj zakupiłam 3 kolory A w Anglii to piałam z zachwytu nad obłokami astrów.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 16:05, 08 paź 2016

Gardenarium napisał(a)
Kondzio, w astrach jest moc Sama wczoraj zakupiłam 3 kolory A w Anglii to piałam z zachwytu nad obłokami astrów.

My z Anglii przywieźliśmy cały bagażnik astrów W Great Dixter i w Wisley był ogromny wybór
19:07, 08 paź 2016
obejrzałam foty nic nie umiem napisać ..no może tylko to ze liście w altanie urocze ...ale sprzatąć by mi sie ich nie chciało

Kondziowi polecam korę wierzby parzyć i pić sama pije bo jakies dreszcze mam i kichanie ....dziadowski czas ...z upałów weszliśmy w zimę ... taka pogoda i byka powali
sylwia_slomc... 19:21, 08 paź 2016

Kondziowi zdrówka życzę, ale cieszę się, że czasem łapiesz za aparat gdzie Wy macie tą szklarenkę? Altana cudna jesienią