Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 10:35, 30 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Dominika macham
witaj
olga80 11:16, 30 wrz 2015

nie straszcie mnie z trawami ja też w tym roku zainwestowałam w trawy i marzy mi się aby wiosną się rozrosły a nie uschły
Dominika11 11:23, 30 wrz 2015

olga80 napisał(a)
nie straszcie mnie z trawami ja też w tym roku zainwestowałam w trawy i marzy mi się aby wiosną się rozrosły a nie uschły
bedzie wszystko dobrze
sylwia_slomc... 11:53, 30 wrz 2015

Ja w połowie października też będę mieć małego koteczka, a właściwie koteczkę o imieniu Fajka, która pustkę wypełni choć trochę po śmierci poprzedniej pupilki. Tylko charakter już pewnie będzie inny Ale i tak się cieszę, za to będzie kudłata a z umaszczenia na mordce nawet ciut podobna do tamtej
Dominika11 12:49, 30 wrz 2015

to super
moją córcia nazwała ją Nela i nygusek ma 4 miesiace, gorzej z moja Łatką, którą mam od ponad 2 lat, czyli mam dwie kocice w domu mam nadzieję, że sie jakoś dogadają, choć na razie kiepsko to wyglada
Postaram sie później wrzucić fotki starej domowniczki i nowego członka rodziny
Basilikum 14:37, 30 wrz 2015

macham lapka i na kocie fotki czekam
agnieszka_m 18:50, 30 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)

ta zielona z kwiatuszkami ???

tak
agnieszka_m 18:55, 30 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
to super
moją córcia nazwała ją Nela i nygusek ma 4 miesiace, gorzej z moja Łatką, którą mam od ponad 2 lat, czyli mam dwie kocice w domu mam nadzieję, że sie jakoś dogadają, choć na razie kiepsko to wyglada
Postaram sie później wrzucić fotki starej domowniczki i nowego członka rodziny

Czekam na fotki kociaków uwielbiam koty choć sama nie mam bo eM nie lubi ale u mamy po sąsiedzku jest to teraz jak eM nie ma przychodzi do mnie i wyleguje się na kanapie
paula23 23:21, 30 wrz 2015

Ale straszycie z tymi trawami. Kurcze ja sporo sadzonek zrobiłam do doniczek i planuje je wsadzić pod "folie" ale teraz zaczynam się zastanawiać czy to wystarczy...

Mam pytanie bo widzę masz trawy na rabatach żwirowych, czy one bez problemu przerastają przez żwir czy zostawiasz im miejsce wokół bez żwiru??
Dominika11 07:28, 01 paź 2015

Witam w ten troche mroźny październikowy poranek

agnieszka_malysa napisał(a)

tak
to zawciąg - jest jeszcze z różowymi kwiatkami, ale ja nie mam

paula23 napisał(a)
Ale straszycie z tymi trawami. Kurcze ja sporo sadzonek zrobiłam do doniczek i planuje je wsadzić pod "folie" ale teraz zaczynam się zastanawiać czy to wystarczy...
spokojnie bedzie okey

paula23 napisał(a)
Mam pytanie bo widzę masz trawy na rabatach żwirowych, czy one bez problemu przerastają przez żwir czy zostawiasz im miejsce wokół bez żwiru??
ja staram się zostawiać trochę miejsca wokół, ale widziałam trawki u siebie, które spokojnie przerastaja żwir