Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 20:26, 22 paź 2015

roma2 napisał(a)
Będę miała co nadrabiać. Kochana, Ty w porównaniu ze mną to ogród masz! I piękny dom! A te robótki ręczne to czarna magia dla mnie. Ale mam siostrę, która wyczarowuje takie piękności (igłą , na drutach, na szydełku i czort wie jak jeszcze). U mnie firaneczki w domku ogrodnika to jej wykonanie. Podziwiam za całokształt zdolności. Pozdrawiam i zapraszam w moje skromne progi.
Witaj serdecznie Dziękuję za miłe słowa
Dominika11 20:27, 22 paź 2015

Basilikum napisał(a)
piekny taras
dolaczam do krzyzykujacych. Czyli juz nie krzyzykuje z braku miejsca na kolejny obrazy.

Dominika w ladne ramy opraw, mozna piekny obraz brzydka rama zepsuc totalnie
okey, będę myśleć
Dominika11 20:28, 22 paź 2015

iwka napisał(a)

I ty się nazywasz antytalenciem? przeciez to piękne i jakie pracochłonne ! Te konie są zajebiste!!!
Dzięki
Dominika11 20:29, 22 paź 2015

ag_zie napisał(a)
Aaaaallllleeeeeee odlot! Konie przepiękne!!!!! A jakiej jest wielkości to arcydzieło
Dziękuję wymiar chyba 60x80cm
Agania 20:35, 22 paź 2015

Podziwiam talenta, masz już niezłą krzyżykową kolekcję, podziwiam tym bardziej, że ja nie mam do tego cierpliwości, wolę pędzel i farby, a teraz to mnie kręcą tynki ozdobne, packi weneckie i triki na ścianach
Dominika11 20:42, 22 paź 2015

Agania napisał(a)
Podziwiam talenta, masz już niezłą krzyżykową kolekcję, podziwiam tym bardziej, że ja nie mam do tego cierpliwości, wolę pędzel i farby, a teraz to mnie kręcą tynki ozdobne, packi weneckie i triki na ścianach
o obrazy to dla mnie nie do zdobycia ale tynkami to mnie rozwaliłaś podziwiam
Agania 20:49, 22 paź 2015

Mam nadzieję, że przez zimę strzelę sobie w tynku ozdobnym jedną ściankę w salooooonie telewizyjnym
Dominika11 20:52, 22 paź 2015

Dostałam takie niespodzianki - tralalalalalala

najpierw jedna

potem druga

Dziewczyny Buziaki dla was
Dominika11 20:53, 22 paź 2015

Agania napisał(a)
Mam nadzieję, że przez zimę strzelę sobie w tynku ozdobnym jedną ściankę w salooooonie telewizyjnym
toś ty zdolna - mam nadzieję, że pokażesz swoje dzieło
Basilikum 20:54, 22 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
Dzięki

ja haftowalam kiedys takie dosc duzy obraz z gazety, pol roku go haftowalam wiec wiem ile to pracy. Kiedys na innym forum jakas dziewczyna wyslala fotke takiego samego obrazu oprawionego w byle jaka ramke. Az sie nie moglam napatrzec jak zepsula caly efekt. Ja swoje oprawiam w Pl w takim malym sklepiku, gdzie sa panie, ktore doradza.