Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Basilikum 21:22, 22 paź 2015

moich wiekszosc obrazow ma passe-partout i rame w kolorze pasujacej do kolorystyki obrazu
Dominika11 21:26, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)
Koleżanka nasza się już po prostu nastraja no wiesz mikołaj i święta czas zacząć pakować prezenty a kokardek to ma chyba do koloru do wyboru ja mam srebrne Ty zielone ciekawe kto się następny pochwali wstążką
no faktycznie ale to bardzo miłe
Dominika11 21:28, 22 paź 2015

Agania napisał(a)
Sadzenie cię czeka, kokardki możesz jeszcze wykorzystać

Ja myślałam raczej o ramie z wykorzystaniem passe-partout, ale chciałabym sama sobie tak oprawić

My przeprowadzaliśmy się do domu w stanie prawie surowym, ach życie...u mnie poczytać możesz początek wątku, to kiedy Wasza przeprowadzka
na najbliższą wiosnę nie damy rady, więc na kolejną - mam taką nadzieję, oby plany się znowu nie przesunęły
paula23 21:34, 22 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
no faktycznie ale to bardzo miłe

Ano fakt miłe

lojalna_ 21:53, 22 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
ten jeszcze nie wiem gdzie, chyba wyszyję inne pory roku i zgram razem

Zdolna bestyja z Ciebie

To teraz wszystko zalezy od ram w jakie trafia i taki przerozny nadac charakter wnetrzom . Pokaz jak powiesisz ciekawa jestem

To przyjemnosc dziewczyny
Dominika11 21:56, 22 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Zdolna bestyja z Ciebie

To teraz wszystko zalezy od ram w jakie trafia i taki przerozny nadac charakter wnetrzom . Pokaz jak powiesisz ciekawa jestem

To przyjemnosc dziewczyny
okey
szi 22:25, 22 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
ten specjalnie wyszyty dla mojej córci i będzie u niej w pokoju

super!!! ale to przecież 100 lat dłubaniny, niestety nie na moje nerwy
sylwia_slomc... 23:07, 22 paź 2015

O matko cztery dni mnie u ciebie nie było , a przeszło 20 str musiałam się cofać, ale lecisz Aleś te cebulki nieźle powiększyła ha ha ha niech rosną

Konie śliczne, a gotowego tarasu już się doczekać nie mogę

w sprawie kwitnienia storczyka, można je wywołać - zaprzestań podlewania na ok 3-4 tygodni całkowicie, aż listki ciut przywiędną i wtedy zrób mu kąpiel w przegotowanej ostudzonej wodzie, a jeszcze lepiej w destylowanej lub z osmozy, albo deszczowej - czyli włóż doniczkę do tej wody i niech kora napije ile da radę , po 15 minutach odstaw do odsączenia i wracasz do podlewania raz w tygodniu, raz na 2 tygodnie do wody dodaj ciut nawozu do storczyków i powinien pięknie zacząć kwitnąc tym bardziej, że nadchodzi ich pora

Piszę z własnego doświadczenia był czas, że miałam przeszło 50 storczyków różnych odmian. Bo rozumiem , że Twój to phalaeonopsis jest
Basilikum 06:43, 23 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
aż mam stresa na oprawianie

ten sklepik o ktorym pisze jest na Zlotoryjskiej w legnicy, ceny znosne mieli kilka lat temu
Dominika11 07:08, 23 paź 2015

szi napisał(a)

super!!! ale to przecież 100 lat dłubaniny, niestety nie na moje nerwy
fakt długi mi to schodzi, ale po troszkę po troszkę do przodu - choc ostatnio już długo nic nie wyszywałam, bo zajęłam sie i budową i ogrodem, więc nie da się wszystkiego