Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 10:59, 20 lis 2015

normalnie jak czytam na innych watkach to az sie za głowę łapię !!!!!!!!!
pierniki pieką, prezenty juz pokupowane - a ja ze wszystkim zimuję, nawet nie wiem co pokupować, normalnie przy was człowiek sie moblilizuje - muszę zrobić listę - normalnie szooooooooooooook
Iggia 11:06, 20 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
normalnie jak czytam na innych watkach to az sie za głowę łapię !!!!!!!!!
pierniki pieką, prezenty juz pokupowane - a ja ze wszystkim zimuję, nawet nie wiem co pokupować, normalnie przy was człowiek sie moblilizuje - muszę zrobić listę - normalnie szooooooooooooook

Ja sobie tegoroczne przygotowania do świąt odpuszczam
Musze tylko pomyśleć o prezentach dla dzieci
kamila66 11:10, 20 lis 2015

Hehe nie martw się ja też w polu ze wszystkim
Dominika11 11:13, 20 lis 2015

to nie jestem odosobniona
MirellaB 11:28, 20 lis 2015

Dominiczka bez szleństwa. Ja nie głupieję przed świętami, i nie daję się wciągać w ten wir szaleństw.
Kiedyś to wszystko robiłam od rana do nocy, a potem przy wigilijnym stole padałam na twarz, a połowę jedzenia wyrzucałam teraz STOP - wszystko na spokojnie
Z wielu potraw, które sama robiłam zrezygnowałam tylko kupuję i nie widzę nic w tym złego, skoro są sprawdzone i bardzo dobre jak domowe
Dominika11 11:31, 20 lis 2015

czekam kiedy mój eM zawita do domu to może coś ustalimy i pogadamy w kwestii świątecznej

Podoba mi sie Twój optymizm Mirellko - tak spokojnie podchodzisz do wszystkiego i mnie tak ochładzasz tym jak zaczynam się gotować
iwka 11:49, 20 lis 2015

no właśnie dlatego, żeby nie wpaść w przedświąteczne szaleństwo trzeba wcześniej sobie zaplanować to i tamto potem to szał wszędzie

no ja w tym roku planuje na spokojnie ze wszystkim wcześniej sie wyrobić, żeby ostatni tydzień poświęćić już tylko na przyjemniejsze roboty, ale czy mi się uda ha ha oto jest pytanie
Dominika11 12:03, 20 lis 2015

jeszcze niedawno wydawało się, że do świat tak daleko, a tu niedługo bedzie puk puk i how how how
dominika_ 12:18, 20 lis 2015

Witaj, jak ta u Ciebie już wszyscy zdrowi? Mnie dwa dni temu złapało przeziębienie, problem w tym, że ani mnie dalej nie rozkłada, ani nie zdrowieje. Taki człowiek do kitu, na niczym nie może się skupić
Mam nadzieję, że wiatrzysko większych szkód Ci nie wyrządziło.
Katkak 19:36, 20 lis 2015

Dominiczko ja też z prezentami jestem w lecie. Tylko dla mamy kupiłam, bo wiem co chciała. A gdzie tam reszta towarzystwa . Pierogi i uszka mam wypróbowane i też kupuję, są pyszne, więc czemu nie . Trzeba sobie życie ułatwiać, nie?