Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

aga_podlasie 21:13, 11 gru 2015

Pewnie, że trzeba. Miałam kiedyś kotkę, też ja wysterylizowalam, pamiętam jaka biedna była po zabiegu.
Oby Twoja szybko doszła do siebie.
Mira104 21:39, 11 gru 2015

Kurcze dziewczyny ja mam już 5 lat kotkę bez sterylizacji i jeszcze nie miała ani razu małych, raz na jakiś czas dostanie tabletkę jak sobie przypomnimy. A tak to raczej ona się pilnuje i wygania koty z naszego podwórka.
13:40, 14 gru 2015
Piękny wianuszek w barwach narodowych

ja przebieram nogami do soboty wieczorem,wtedy już na 100% będę mieć czas li tylko dla domu- chcę porobic więcej i więcej,materiały mam,ale czasu brak

Może dzisiaj wieczór coś się uda poko nczyć z tego co zaczęłam
na razie podziwiam Twoje dzieła
iwka 13:46, 14 gru 2015

Mira104 napisał(a)
Kurcze dziewczyny ja mam już 5 lat kotkę bez sterylizacji i jeszcze nie miała ani razu małych, raz na jakiś czas dostanie tabletkę jak sobie przypomnimy. A tak to raczej ona się pilnuje i wygania koty z naszego podwórka.
porządna kotka
frezja 21:02, 14 gru 2015

Mira104 napisał(a)

aż wierzyć się nie chce...moja przygarnięta miała 2 mioty(chyba tak się to nazywa) w sumie 5 kotków i teraz tabletka raz w tygodniu bo nie wiem,co by tu się działo.Jej córeczka tez dostaje regularnie.
Rumianka 21:16, 14 gru 2015

A tu koci temat, nie zabieram głosu, bo kotka nie mam, a jedynie piesia i żółwia... Płezdrówczi łestawiam...
Mira104 23:23, 14 gru 2015

Moja kotka syjam dokładnie urodziła się w marcu 2011, weterynarz też mówił, żeby wysterylizować ją, powiedziałam ok, ale po 1 miocie. Jak na razie do tej pory nic, wcześniej miałam sukę 14 lat żyła i też nie miała małych nigdy.

Jednym słowem porządna pani, to i porządne zwierzaki (żart)
frezja 23:25, 14 gru 2015

Moje to się włóczą po nocach...nieporządne takie;tylko jak zimno to już noc w domu
Sylvana 23:51, 14 gru 2015

frezja napisał(a)

aż wierzyć się nie chce...moja przygarnięta miała 2 mioty(chyba tak się to nazywa) w sumie 5 kotków i teraz tabletka raz w tygodniu bo nie wiem,co by tu się działo.Jej córeczka tez dostaje regularnie.

Tabletek nie polecam, bo po pewnym czasie powodują ropowicę macicy i wtedy też trzeba sterylizować, ale już nie jest tak bezproblemowo.
Moje dwie kocice były u Wetka po pierwszym roku, na drugi dzień po operacji już się ganiały i do tej pory (5 lat po), zdrowe jak rybki.
frezja 23:53, 14 gru 2015

Sylvana napisał(a)

Tabletek nie polecam, bo po pewnym czasie powodują ropowicę macicy i wtedy też trzeba sterylizować, ale już nie jest tak bezproblemowo.
Moje dwie kocice były u Wetka po pierwszym roku, na drugi dzień po operacji już się ganiały i do tej pory (5 lat po), zdrowe jak rybki.

Muszę jednak to przemyśleć..