Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

ren133 10:40, 13 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
a dziękuję, że pytasz mój się się ze mnie smieje i mówi, że noszę Nikona dowcipniś

teraz jest już w miarę, początki kiepskie, wszystko mnie bolało, nadal mam problemy z odgryzaniem kęsów, najlepiej mi kroić jest w kostkę i wtedy jeść

jeszcze mnie bolą, ale teraz już się przyzwyczaja i nawet nie uzywam tak często wosku jak na samym początku jak miałam pokaleczona policzki - porównując początek do teraz to już jest okey - wizytę mam za miesiąc - zobaczymy co powie

To cieszę się, że jest OK ... a będzie jeszcze lepiej ... a jak zaczniesz zauważać efekty to nic Cię nie będzie bolało

PS Pilnuj zwłaszcza szóstek żeby ich próchnica nie dopadła
Dominika11 10:46, 13 sty 2016

ren133 napisał(a)

To cieszę się, że jest OK ... a będzie jeszcze lepiej ... a jak zaczniesz zauważać efekty to nic Cię nie będzie bolało
mam nadzieję

ren133 napisał(a)
PS Pilnuj zwłaszcza szóstek żeby ich próchnica nie dopadła
okey, dzięki
Basilikum 13:52, 13 sty 2016

Szybko zleci z tym aparatem, dobrze, ze juz lepiej jest

a ja znow ogladam w necie a kupuje w sklepie, no chyba, ze roznica cen kolosalna. Nie lubie w necie kupowac.
Iwk4 13:53, 13 sty 2016

Dominiko, jakbyś chciała zaplanować tą różankę, to spisz chociaż kolory róż, jakie masz. No chyba, ze masz fotki, albo nazwy. Pokaż miejsce, gdzie byś je chciała. Ja mam część róż przy tarasie. Ale tam mam energetyczne czerwone Montany, które kwitną od maja do mrozów nieprzerwanie Chciałabyś róże z lawendą? Jaki kształt miałaby ta rabata? Może zaczniemy planowanie?
Dominika11 13:55, 13 sty 2016

Iwonko tak się własnie zastanawiam czy przy tarasie (ale tam już jakieś plany mam) czy może na tarasie w skrzynaich prostokątnych ???

zostawiłam karteczki, ale tam po niemiecku, jak nie wypłowiały to zobaczę - a kolory czerwone i różowe to na 100%, nie pamietam czy są pomarańczowe
Dominika11 13:58, 13 sty 2016

Basilikum napisał(a)
Szybko zleci z tym aparatem, dobrze, ze juz lepiej jest

a ja znow ogladam w necie a kupuje w sklepie, no chyba, ze roznica cen kolosalna. Nie lubie w necie kupowac.
ja w necie kupuję praktycznie wszystko - tą część ogrodu co robiłam od wiosny to wszystko z neta
Iwk4 13:59, 13 sty 2016

Masz skrzynki duże? Ocieplone? Co, jakby było zimą -20 stopni? Tak było u mnie niedawno. Może inne miejsce. Można z bylinami połączyć
Dominika11 14:01, 13 sty 2016

nie jeszcze skrzyń nie mam - to tylko takie luźne mysli

a można je połączyć z wrzosami ??? bo planuję wrzosowisko z boku tarasu koło drzwi do kotłowni - ale znowu tak z boku to szkoda tak szlachetnych roslin
Dominika11 14:03, 13 sty 2016

a z lawendą to jak lawenda przy obrzeżu a róze do środka, czy przemieszane ???
Iggia 14:06, 13 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
a z lawendą to jak lawenda przy obrzeżu a róze do środka, czy przemieszane ???

obwódka z lawendy, zdecydowanie