Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

ag_zie 11:43, 01 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
mam nadzieję, że wyrosnie mi z tego jedzenia w nocy

Oczywiscie swoje dzieciaki tez kocham, ale moje dwie kotki tez bardzo i nie wyobrazam sobie, ze mogłoby ich nie być - w sumie te koty to sa u nas jako pierwsze zwierzeta - i od kiedy mielismy pierwszą kotke to zauwazyłam, że bardzo zmieniło sie dzieciaków podejście do zwierząt (na + oczywiście)

Na pewno warto mieć zwierzaka aby dzieci uczyły się szacunku do zwierząt i odpowiedzialności. Ja nie mogę się zdecydować na psiaka bo to będzie kolejny obowiązek na mojej głowie
Dominiko, w to że kochasz dzieciaczki swe to ja nie mam wątpliwości - nie miało tak to zabrzmieć! Przepraszam!
Dominika11 12:06, 01 lut 2016

Aga spoko

A co do psa, to mnie też męczą - ale do mieszkania napewno nie wezmę, bo dwójka dzieci + dwa koty i do tego byłby jeszcze pies - to dla mnie byłoby chyba juz wariatkowo Pies u nas będzie ale jak się przeprowadzimy i zrobimy ogrodzenie - te jakieś dwa lata jeszcze wytrzymamy bez psiaka
A tak jak piszesz - to tez byłby mój dodatkowy obowiazek - chodzi mi o pieska
Dominika11 12:28, 01 lut 2016

dziewczyny potrzebuje Waszej bezcennej rady i pomocy

mam rabatę w korze - od ogrodzenia szpaler tujek, przed nimi na zmiane wsadzone czerwone berberysy kolumnowe i hortensje - pytanie czy pasowało by tam wsadzić np. sliwy wisniowe czy może cos innego ????? - bo tak mi czegoś tam brakuje - i wtedy było by: berebrys hortka sliwa i znowu bernerys hortka i sliwa + znowu to samo

Co wy na to ???
kamila66 12:35, 01 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
Aga spoko

A co do psa, to mnie też męczą - ale do mieszkania napewno nie wezmę, bo dwójka dzieci + dwa koty i do tego byłby jeszcze pies - to dla mnie byłoby chyba juz wariatkowo Pies u nas będzie ale jak się przeprowadzimy i zrobimy ogrodzenie - te jakieś dwa lata jeszcze wytrzymamy bez psiaka
A tak jak piszesz - to tez byłby mój dodatkowy obowiazek - chodzi mi o pieska

heh ja miałam dzisiaj taką scenę
Dziecko rzuca piłkę, za piłką biega kot, za kotem dwa wielkie psy, na stole stoi moa kawa koło której cały czas przelatuje piła, hałas niesamowity, dziecko się cieszy, kot ucieka biega po wszystkim, psy biegają jak konie bo takie kloce i w tym wszystkim ja próbuję coś usłyszeć przez telefon
Wariatkowo
Dominika11 12:37, 01 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Dziecko rzuca piłkę, za piłką biega kot, za kotem dwa wielkie psy, na stole stoi moa kawa koło której cały czas przelatuje piła, hałas niesamowity, dziecko się cieszy, kot ucieka biega po wszystkim, psy biegają jak konie bo takie kloce i w tym wszystkim ja próbuję coś usłyszeć przez telefon
Wariatkowo
ale sie usmiałam
normalnie az sobie to wyobraziłam - chichrałam sie do monitora, az łzy mi ze smiechu polciały
Makao_J 12:58, 01 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Wariatkowo

Hahahaha To jest scenka śmiechu na całe życie
dominika_ 13:01, 01 lut 2016

Tak by to miało wyglądać o ile dobrze zrozumiałam ?

Dominika11 13:01, 01 lut 2016

a jak z doradzeniem mi ??????????????
kamila66 13:02, 01 lut 2016

To raczej moja codzienność
Jak kot zaczyna biec psy instynktownie ruszają za nim jak one go gonią to on im ucieka... życie
Dominika11 13:04, 01 lut 2016

Zaglądasz

dominika_ napisał(a)
Tak by to miało wyglądać o ile dobrze zrozumiałam ?

Domiś cos w ten deseń

ewentualnie mogę drzewa nawet troszke cofnąć do tyłu, to wtedy by były berberysy z przodu zamiennie z hortkami

z tyłu mam jeszcze zywopłot z tujek