Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

ewusia81 09:18, 14 lut 2016

Nie mogłam dziś dospać i zawziełam się by przestudiować Twój ogród Uffff... ponad 500str jest co robić Przyznam szczerze, że podziwiam i zazdroszczę jednocześnie. Wielki ogród tak pięknie urządzić jak to wszystko urośnie będzie na prawdę pięknie

Dominika11 napisał(a)
jeszcze kolor nie wybrany, czekam na eM ja wróci z trasy to może coś obgadamy - ale na spokojnie

ja tez robie tak jak ty, szukam ewentualnie w necie, potem oblukam w sklepie i gdzie bardziej sie opłaca to wtedy kupuję - to nie tak, że zupełnie w ciemno - choć nieraz mi się zdarzy nie mówię

Temat tapety trochę już "stary" ale pozwolę sobie pochwalić się pokojem mojej córci, ja postawiłam na brzózki i motyle oczywiście fotkę później usunę
Makao_J 12:39, 14 lut 2016

Identyczną tapetę sobie upatrzyłam. Mam dylemat między taką a taką jedno obrazkową na całą ścianę Ale ta fajnie wygląda
Iggia 12:46, 14 lut 2016

Super ta tapeta
Dominika11 16:50, 14 lut 2016

anbu napisał(a)
Z tymi burzami i wiatrami to nie ma żartów. Ja mieszkałam całe życie w bloku i to na parterze. Teraz w domu, dom jest na górce i jak wieje to mam takiego stracha, że hej. Sama sobie normalnie współczuję :/
Na szczęście nie mamy okien dachowych w pokojach tylko w górnej łazience, więc część "atrakcji" mnie omija. Jakiś anioł mnie natchnął jak się upierałam żeby okien dachowych nie było Dzięki mu za to

Jakoś trzeba przywyknąć ale z trudem mi to przychodzi
ja też całe życie w bloku, dlatego się boję jak się przeprowadzimy - ale pocieszam się, że może nie będzie tak źle
Dominika11 16:52, 14 lut 2016

ewusia81 napisał(a)
Za to uwielbiam odgłos padającego deszczu
to też zapewne będzie mi się podobało i normalnie nie mogę się doczekać jak będę widzieć jak pada deszcz czy śnie przez okna dachowe
Dominika11 16:59, 14 lut 2016

ewusia81 napisał(a)
Nie mogłam dziś dospać i zawziełam się by przestudiować Twój ogród Uffff... ponad 500str jest co robić Przyznam szczerze, że podziwiam i zazdroszczę jednocześnie. Wielki ogród tak pięknie urządzić jak to wszystko urośnie będzie na prawdę pięknie
fajnie, że do mnie zaglądasz, ale że nadrobiłaś cały wątek to podziwiam, ale i się bardzo cieszę, choć w większości to takie różno tematowe pogaduchy

jejku normalnie miód na moje serce jak czytam
dziękuję i bardzo się cieszę, że się podoba to co zdziałaliśmy choć jeszcze duże przede mną, ale jak patrzę na to co zrobione to mam motywację do dalszego działania

ewusia81 napisał(a)
Temat tapety trochę już "stary" ale pozwolę sobie pochwalić się pokojem mojej córci, ja postawiłam na brzózki i motyle
piękna tapeta ile córcia ma lat ???
Dominika11 17:02, 14 lut 2016

z wiosną jeszcze u mnie coś kiepsko w ogrodzie, no ale zawsz coś

Dominika11 17:03, 14 lut 2016

Dominika11 17:06, 14 lut 2016

ale za to posuwają się prace wewnątrz domu do przodu

pokój nr 1

pokój nr 2

jutro powinien być jego koniec
MirellaB 17:43, 14 lut 2016

Dominiko pokój córci pięknie wygląda, bardzo mi się podoba

U mnie też w ogrodzie trochę wiosennie, ale bez szału.

Zaczęłam na próbę nowymi sekatorami obcinać tuje danica w kulkę, ale kulki mi kiepsko wychodzą.

Domi czy tymi Twoimi nożycami akumulatorowymi myślisz, że łatwiej w kulki by się cięło?