Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 18:32, 11 lut 2016

oj to faktycznie, nie chciałabym tego przeżyć
kasja83 20:36, 11 lut 2016

Ja ostatnią poważną traumę wichurową to przeżyłam w lipcu 2015,prawie robiliśmy kolor na elewacji.W garażu spała ekipa gòrali,co tynkowali,mąż w pracy,a tu nad ranem jak nie walnie w dom...wyglądam przez okno,a tu drzewa niemal sie składają w połowie!wszystkie okna pootwierane,bo to taki skwar wtedy był,wiatr jak wpadł w dom to zdawało się, że wszystko wywieje,huk niesamowity,ja dzięki Bogu w samych majtkach i w tych majtkach zbiegam do garażu budzić gòrali,że rusztowania wali,zrywa plandeki...deski mi fruwały po całej działce i ja w tej bieliźnie wśròd tych chłopòw gonię za tymi deskami, żeby mi w dom nie waliły.szok i przerażenie.pierwszy raz coś takiego przeżyłam!
Dominika11 20:39, 11 lut 2016

Kasja to faktycznie miałaś przeżycie - ale to musiało wyglądać
kasja83 20:59, 11 lut 2016

Komicznie jak teraz o tym myślę ofkors...
Dominika11 21:00, 11 lut 2016

teraz tak, ale wtedy ...
MirellaB 21:10, 11 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
nie jeszcze nie, ale zapewne już niedługo

a co też chcesz kupić ???

Chcę kupić, ale najpierw poczekam na Twoją obiektywną informację
Dominika11 21:14, 11 lut 2016

ja głównie chciałam do przycinania trawy przy obrzeżach

podobno nie powinno się tym ciąć bukszpanów bo szarpie listki, ale z kolei lawendę jak najbardziej się sprawdza
Dominika11 21:14, 11 lut 2016

ja głównie chciałam do przycinania trawy przy obrzeżach

podobno nie powinno się tym ciąć bukszpanów bo szarpie listki, ale z kolei lawendę jak najbardziej się sprawdza
ag_zie 22:53, 11 lut 2016

kasja83 napisał(a)
Ja ostatnią poważną traumę wichurową to przeżyłam w lipcu 2015,prawie robiliśmy kolor na elewacji.W garażu spała ekipa gòrali,co tynkowali,mąż w pracy,a tu nad ranem jak nie walnie w dom...wyglądam przez okno,a tu drzewa niemal sie składają w połowie!wszystkie okna pootwierane,bo to taki skwar wtedy był,wiatr jak wpadł w dom to zdawało się, że wszystko wywieje,huk niesamowity,ja dzięki Bogu w samych majtkach i w tych majtkach zbiegam do garażu budzić gòrali,że rusztowania wali,zrywa plandeki...deski mi fruwały po całej działce i ja w tej bieliźnie wśròd tych chłopòw gonię za tymi deskami, żeby mi w dom nie waliły.szok i przerażenie.pierwszy raz coś takiego przeżyłam!

Przeżycia współczuję ale widoki panowie mieli
inag 23:56, 11 lut 2016

iwka napisał(a)

wiesz co sama jeszcze nie wiem, jak coś znajdę w sensownej cenie to przez neta, ale trochę się obawiam bo jak tanie to maluchy i gałązki takie wiotkie, tak się nacięłam z VF, kupiłam małe sadzonki i może za kilka sezonów będą ładne. Duże z kolei, niby tak piszą, strasznie drogie a też nie wiesz co przyjdzie. U mnie we wrześniu są zawsze targi, w ubiegłym roku mieli piękne olbrzymie kwitnące sadzonki po 30 zł więc jak nie ulegnę pokusie wcześniej to wstrzymam się do września

Wiesz, ja w zeszłym roku zamawiałam przez internet babci - 10 sztuk. Z opisu wynikało, że krzewy rozgałęzione, spore a jak to przyszło to ręce załamałam.. Sąsiadka miała to samo u innego sprzedawcy. Jak możesz to pojedź na jakieś targi i tam sobie kup bo zamawianie drogą internetową to loteria...