Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

gobasia 11:52, 04 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
moje koty znowu rozrabiaja i mam dwie doniczki mniej na balkonie - szatany jedne

To wstrętne kociska...na nornice do ogrodu.Musowo zrobić im plac zabaw, i nasadz kociomiętki niech się tam tarzają
Dominika11 11:56, 04 kwi 2016

gobasia napisał(a)

To wstrętne kociska...na nornice do ogrodu.Musowo zrobić im plac zabaw, i nasadz kociomiętki niech się tam tarzają
nornic jak na razie u mnie nie ma i sie bardzo cieszę i oby tak zostało

a nad kocimiętką pomyslę dobry pomysł - tylko teren im chyba wydziele
MirellaB 11:59, 04 kwi 2016

Dużo w weekend zrobiłaś, bardzo dużo
Nasz gril w trakcie mycia
Dominika11 12:02, 04 kwi 2016

to tak duzo tylko w opisie - ale sprzątanie domu i ta kurzawa mnie wykończyły - z tego sie bardzo ciesze, bo to był taki wrzód na d... i nie mozna było się zebrać, żeby to zrobić

teraz z utesknieniem czekam jak będzie poprowadzone całe ogrzewanie i wylane podłogi - mam nadzieje, że w maju będzie po wszystkim - tak bardzo chciałabym już to mieć za sobą
gobasia 12:05, 04 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
to tak duzo tylko w opisie - ale sprzątanie domu i ta kurzawa mnie wykończyły - z tego sie bardzo ciesze, bo to był taki wrzód na d... i nie mozna było się zebrać, żeby to zrobić

teraz z utesknieniem czekam jak będzie poprowadzone całe ogrzewanie i wylane podłogi - mam nadzieje, że w maju będzie po wszystkim - tak bardzo chciałabym już to mieć za sobą
Współczuję Ci ,ja juz to przerobilam,w tym tygodniu zamontują drzwi i już koniec bałaganu.Jak się mieszka na dole a na górze robota ,to można kota dostać
Dominika11 12:06, 04 kwi 2016

czekaja mnie jeszcze trawki część kolejna, chwaściochy, żurawki do obróbki po zimie i na pewno cos tam się jeszcze znajdzie
Dominika11 12:08, 04 kwi 2016

gobasia napisał(a)
Współczuję Ci ,ja juz to przerobilam,w tym tygodniu zamontują drzwi i już koniec bałaganu.Jak się mieszka na dole a na górze robota ,to można kota dostać
mieszkać i robić to dobiero mogę sobie tylko wyobrazić
ja gobasiu mam tyle szczęścia, że nie mieszkam jeszcze - choć bym już chciała, no wytrzymam ten rok
ale bałagan jest niemiłosierny, ponoć po wylaniu podłogi ma być lepiej - zobaczymy

i trzeba będzie tak na powaznie mysleć o wykańczaniu - o qurcze, ale to brzmi
Dominika11 12:11, 04 kwi 2016

Mam pytanie:

co polecacie, co jest lepsze - evergold czy ice dance - tak przy obwódce ??????????????
gobasia 12:19, 04 kwi 2016

po wylaniu podłogi o niebo lepiej, nawet wizualnie ładniej wygląda. teraz to już będzie widać ,że roboty ubywa.
Dobrze,że zima była jaka byla i dalo się robić.Ale czeka mnie teraz malowanie całego dołu,bo tak się wszystko zakurzyło,że szok
Iggia 12:27, 04 kwi 2016

gobasia napisał(a)
po wylaniu podłogi o niebo lepiej, nawet wizualnie ładniej wygląda. teraz to już będzie widać ,że roboty ubywa.
Dobrze,że zima była jaka byla i dalo się robić.Ale czeka mnie teraz malowanie całego dołu,bo tak się wszystko zakurzyło,że szok

Ja od tygodnia maluję ściany i mam już dość a to dopiero połowa, wcześniej były 3 tygodnie szpachlowania i szlifowania ścian Za tydzień schody przyjeżdżają