Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Jana 23:29, 06 kwi 2016

Piękny ten żółty berberys, nawet nie wiedziałam, że jest taki szklane kule też pięknie się prezentują ja bukszpany też bym przycięła tylko od góry, gdy się zagęści to wtedy ewentualnie zrobisz stożek wysiewy piękne, gratuluję
Dominika11 07:27, 07 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Dominika wpadasz z kawą?
sie spóxniłam wczoraj, ale dzisiaj byłam zobaczyć i mi szczęka opadła - SUPER będziesz mieć wspaniały ogród
Dominika11 07:28, 07 kwi 2016

frezja napisał(a)

Moja Hameln stwarzała pozory, że jest ok. a teraz nic...nie ma już nadziei??
no co ty - aż się obawiam o swoją - jak się nie uda to pozostanie mi kupno już wyhodowanej
Dominika11 07:30, 07 kwi 2016

ewelaa74 napisał(a)
Te bukszpany są jeszcze malutkie. Według mnie i z wyczytanych informacji ja przycięłabym je w taki sposób aby każda gałązka była chociaż odrobinę skrócona - wtedy się tak jakby rozdwoi na końcach. Dzięki temu się zagęści. Małymi kroczkami i kolejnymi cięciami uformujesz co tylko zechcesz

Ja jeszcze swoich nie ruszałam, tym bardziej że pogoda ma być deszczowa w najbliżesze dni...
Ewela dziękuję Ci bardzo - tak też zrobię - pościnam trochę każdą gałązeczkę, ale jak będzie pogoda bardziej ustabilizowana - jeszcze raz dzięki - to będzie moje pierwsze cięcie bukszpanów, więc zielona jestem w tym temacie
Dominika11 07:31, 07 kwi 2016

Jana napisał(a)
Piękny ten żółty berberys, nawet nie wiedziałam, że jest taki szklane kule też pięknie się prezentują ja bukszpany też bym przycięła tylko od góry, gdy się zagęści to wtedy ewentualnie zrobisz stożek wysiewy piękne, gratuluję
same komplementy - dziekuję bardzo i tak tez zrobię troszkę pościnam i tyle
frezja 08:20, 07 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
no co ty - aż się obawiam o swoją - jak się nie uda to pozostanie mi kupno już wyhodowanej

Dominiko, moja była kupna wyhodowana..swojej nie siałam.Popatrz, stała zadołowana i czekam dalej
Dominika11 08:29, 07 kwi 2016

jak przytniesz to powinna spoko odbić
a gdzie będzie jej miejsce docelowe, bo tam moim zdaniem pasuje
frezja 08:37, 07 kwi 2016

To jest jej miejsce..juz przycięta i w ziemi.Pasuje bardzo, ale co dalej to się zobaczy .Dzisiaj muszę pikować moje trawy okienne

Znalazłam miejsce na nastepne drzewka tylko coś z ładną koroną musi byc...doradzisz ?
Dominika11 08:51, 07 kwi 2016

frezja napisał(a)
To jest jej miejsce..juz przycięta i w ziemi.Pasuje bardzo, ale co dalej to się zobaczy .Dzisiaj muszę pikować moje trawy okienne

Znalazłam miejsce na nastepne drzewka tylko coś z ładną koroną musi byc...doradzisz ?
a jakie miejsce ??? idę do Ciebie
anabuko1 13:27, 07 kwi 2016

Piękniusie sadzoneczki już .
Ale co po przymrozkach będziesz sadziła ??
Ja też mam zamiar sadzić bo kilka.bo i tak tylko kilka miejsc dla nich mam
pozdróweczki