Przyszłam odmachać i pochwalić piękne nabytki na A. Nie zawsze można trafić w sprawdzone, dobre źródła. Ja na wiosnę popełniłam zakupy i beznadziejne g...o przyszło. Będę reklamować kłącza traw, bo nic się nie rusza a już grubo ponad miesiąc temu kupione.
I jeszcze nie skomentowałam projektów łazienek. Bomba! Uwielbiam szarość! Sama mam dolną łazieneczkę na szaro, na górze projekt też czeka na realizację i też szarość, biel i drewno. W ogóle cały dom mam na szaro Kocham betony, surowe wnętrza. Wtedy można zaszaleć kolorem w dodatkach i uzupełnić durnostojkami. Będziesz miała ślicznie
Nie tylko w łazienkach, ale i tu też ślicznie się dzieje! Booosze, ile metrów ekobordu. Kilometry chyba całe... Tyle kasy, której nie mam a na tym etapie aż sie prosi żeby zainwestować... I tak ze wszystkim. Nie ma kasy i nie ma..I nie wiadomo, kiedy będzie. I te kamyczki i kora i wszystko przemyślane, wytyczone idealnie. Kupa roboty już za Toba, teraz tylko pozostało malować roślinami swój ogrod...
Aaaa, muszę się pochwalić, ze dorobiłam się wideł amerykańskich.... Hahahaha, ale inwestycja. Zwłaszcza, że nie mogę póki co ich wypróbować :/
Ja już nie szaleje zakupowo, ja tylko delikatnie kupuję.
Ale ty jak widzę idziesz na całego!!I fanie
Rabaty pięknie już się prezentują.
A na co jeszcze czekasz ???
Żurawki piękne, ja tez je b.lubię