Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 08:38, 16 cze 2016

Zana napisał(a)
Koteczek mnie też rozwalił

alis napisał(a)

Nie, no piknie trawka Ci zakwitła Domi
jest niesamowita
AsiaK_Z 08:49, 16 cze 2016

Kicia lubi "kontakt z naturą"
Dominika11 08:55, 16 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Kicia lubi "kontakt z naturą"
moje koty to "ogrodniczki" - towarzyszą mi przy przesadzaniu, podlewaniu itp. w domu oczywiście - mam nadzieję, że jak przyjdzie pora to z ogrodu też będą korzystać
lindsay80 09:02, 16 cze 2016

hihi, niezły ten kociak
Dominika11 09:04, 16 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
hihi, niezły ten kociak
zgadza się
LyraBea 10:50, 16 cze 2016

Dominika11 napisał(a)

Różyczki, to nowy nabytek? Fajnie królują nad resztą nasadzeń
Dominika11 napisał(a)
a tak mój kot pilnował trawki
Bossssssskie! Uwielbiam koty. Po prostu uwielbiam. U mnie w domu to niemal święte krowy, bo potrafię wiele im wybaczyć. Kochany sierściuch, zobacz, jak się ładnie trawką zaopiekował
LyraBea 10:55, 16 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
moje koty to "ogrodniczki" - towarzyszą mi przy przesadzaniu, podlewaniu itp. w domu oczywiście - mam nadzieję, że jak przyjdzie pora to z ogrodu też będą korzystać

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej zaklimatyzowały się w nowym miejscu, w domu. Na pewno pisałaś, ale gdzie ja to znajdę...Na kiedy planujesz przeprowadzkę? Widzę, że już żyjesz tym faktem. Przypominam sobie moją przeprowadzkę w październiku dwa lata temu. Miałam takiego stresa, że przez 2 tygodnie zamiast się cieszyć, chodziłam i płakałam po kątach....A potem nastała wiosna, mąż mi kupił czarnoziemu (niech się baba cieszy)i ruszyłam z pracami ogrodowymi, i pokochałam to moje nowe miejsce na ziemi
Dominika11 11:02, 16 cze 2016

LyraBea napisał(a)

Różyczki, to nowy nabytek? Fajnie królują nad resztą nasadzeń
Bossssssskie! Uwielbiam koty. Po prostu uwielbiam. U mnie w domu to niemal święte krowy, bo potrafię wiele im wybaczyć. Kochany sierściuch, zobacz, jak się ładnie trawką zaopiekował
różyczki nowe, świeży nabytek
a koty u mnie też prawie jak świete
Dominika11 11:05, 16 cze 2016

LyraBea napisał(a)

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej zaklimatyzowały się w nowym miejscu, w domu. Na pewno pisałaś, ale gdzie ja to znajdę...Na kiedy planujesz przeprowadzkę? Widzę, że już żyjesz tym faktem. Przypominam sobie moją przeprowadzkę w październiku dwa lata temu. Miałam takiego stresa, że przez 2 tygodnie zamiast się cieszyć, chodziłam i płakałam po kątach....A potem nastała wiosna, mąż mi kupił czarnoziemu (niech się baba cieszy)i ruszyłam z pracami ogrodowymi, i pokochałam to moje nowe miejsce na ziemi
do przeprowadzki jeszcze trochę - mysle, że za jakieś 9 m-cy powinnismy juz zmienić nasze miejsce - ja tam na płakanie się nie szykuję, nie moge się doczekać - powoli już zaczynam pakować kartony tego co jest już zakupione do nowego domu i czeka na wywóz
Iggia 11:08, 16 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
do przeprowadzki jeszcze trochę - mysle, że za jakieś 9 m-cy powinnismy juz zmienić nasze miejsce - ja tam na płakanie się nie szykuję, nie moge się doczekać - powoli już zaczynam pakować kartony tego co jest już zakupione do nowego domu i czeka na wywóz
Super
Ja też niestety będę musiała czekać mniej więcej tyle co ty
Ale jeszcze nie pakuję kartonów