Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 14:06, 15 lip 2016

MirellaB napisał(a)

Drugi i trzeci rok.
to jak moje

MirellaB napisał(a)
Domi uwielbiam Twoje wielkie rabaty
Jesteś najlepszym przykładem na to, że rabaty bez wypełniaczy również mogą pięknie wyglądać.
Ilonka, której ogród uwielbiam też nie ma wypełniaczy.
cieszę się czekam aż wszytsko podrosnie i zacznie sie samo uzupełniać, bo teraz to chwasty daja popis

a jaki ona ma watek ???
Milka 14:26, 15 lip 2016

Dominika11 napisał(a)

Dominiko! Jak ci to bujnęło, świetnie sobie radzisz, już jest stylowo u ciebie, a jak to urośnie, będzie bajka i żadnych chwastów nie ma, no cud
Dominika11 14:32, 15 lip 2016

Milka napisał(a)

Dominiko! Jak ci to bujnęło, świetnie sobie radzisz, już jest stylowo u ciebie, a jak to urośnie, będzie bajka i żadnych chwastów nie ma, no cud
Irenko buziaki przesyłam za bardzo miłe słowa - cieszę się
a z tymi chwastami to nie jest niestety tak sielsko jak wygląda
Zana 15:38, 15 lip 2016

Domi, ależ Ty masz duże i przestronne te rabaty! I wszystko takie zadbane. Już jakiś czas temu zwróciłam uwagę na to, że mimo że tam jeszcze nie mieszkacie, to na rabatkach już są jakieś ozdobniki: kulki, gdzieś jakieś kamyki poukładane. No super, ogród gotowy na przyjęcie domowników. Ja Cię naprawdę podziwiam!
Alicja169 16:02, 15 lip 2016

Dominika11 napisał(a)

Trochę mało mnie na forum, bo inne sprawy absorbują, ale ten widoczek muszę skomentować
Jest fantastycznie, a ten kamienny ludek prezentuje się rewelacyjnie Na klej te kamyczki poskładane? czy tak same się trzymają
Podoba mi się wypełnienie kamykami.
Dominika11 21:01, 15 lip 2016

Zana napisał(a)
Domi, ależ Ty masz duże i przestronne te rabaty! I wszystko takie zadbane. Już jakiś czas temu zwróciłam uwagę na to, że mimo że tam jeszcze nie mieszkacie, to na rabatkach już są jakieś ozdobniki: kulki, gdzieś jakieś kamyki poukładane. No super, ogród gotowy na przyjęcie domowników. Ja Cię naprawdę podziwiam!
Dziękuję bardzo lejesz miód na moje serce
Dominika11 21:03, 15 lip 2016

Alicja169 napisał(a)

Trochę mało mnie na forum, bo inne sprawy absorbują, ale ten widoczek muszę skomentować
Jest fantastycznie, a ten kamienny ludek prezentuje się rewelacyjnie Na klej te kamyczki poskładane? czy tak same się trzymają
Podoba mi się wypełnienie kamykami.
I kolejny miodek ludek to swobodnie ułożone kamyki, same się tak trzymają to zasługa eM
Flower1 21:08, 15 lip 2016

Dominika11 napisał(a)

Jakiś czas mnie nie było, no nieźle to wszystko urosło.Bardzo fajnie to wygląda Pozdrawiam Domi!
Dominika11 21:15, 15 lip 2016

Flower1 napisał(a)

Jakiś czas mnie nie było, no nieźle to wszystko urosło.Bardzo fajnie to wygląda Pozdrawiam Domi!
Madziu dziękuję, cieszę się, że i tobie się podoba, czyli moja praca na marne nie poszła także pozdrawiam
aga_podlasie 09:02, 16 lip 2016

Nadrobiłam zaległości, pięknie masz na rabatach, ładnie skomponowane roślinki A ten RB to z jednej sadzonki tak się rozrósł?