Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 09:22, 19 wrz 2016

kamila66 napisał(a)
Dominiko ogród wygląda pięknie Rośliny nabrały takiej masy, że aż trudno uwierzyć, że tak niedawno były małe
Kamilko dziekuję bardzo Fakt roslinki, rosną i z tego się bardzo cieszę, niech rosną i zapełniają wszystkie pustki

Iggia napisał(a)
Też się witam poniedziałkowo u mnie też pada od soboty od popołudnia
Już się miałam brać za pourlopowe podlewanie urlopu ale przyszła ściana deszczu i to za mnie zrobiła
my tez mielismy podlewać, ale zajęlismy się malowaniem i było dobra to później później, aż w końcu zaczęło padać
teraz spiżarnia czeka na swoje pięć minut - jak eM bedzie to zaczyna kłaść kafle na podłodze

Sylvana napisał(a)
Witam się z ranka....u mnie słoneczko jeszcze....jutro już podobno chmuuury.
Znów nie uda mi się skończyć co zaczęłam.

Twój ogród coraz bardziej się zapełnia, wszystko puchnie w oczach.
Jak się wprowadzicie to już będzie "dorosły" ogród
jeszcze skończysz - deszcz potrzebny
a ja bardzo sie cieszę, że te moje małe roslinki nabierają masy i mam nadzieję, że w przyszłym roku dopiero będą mnie cieszyć

ag_zie napisał(a)
U mnie też słońce! Macham!
zapewne i chmury dotrą do Ciebie
Dominika11 09:29, 19 wrz 2016

Makusia napisał(a)
Domi, sezon wiosna-lato, to chyba najlepsza pora na przeprowadzkę. Ogród już będzie cieszył po zimowym śnie, to i wprowadzić będzie się milej
o tak Maruś już nie mogę się doczekać zaczynam się w końcu pozbywać kartonów z szaf, bo wyglądało jak byśmy byli jakimiś zbieraczami - a to tylko część spakowana na nowy dom, ale wyglądało to okropnie

frezja napisał(a)

To zazdroszczę...i to bardzo
u ciebie też pada, nie cieszysz się Ewciu

LyraBea napisał(a)
A u mnie susza. Od tygodnia podlewam na zmiany mój wielki trawnik i rabaty. Musiałam sobie to logistycznie rozplanować, bo podlać wszystko za jednym zamachem to bym cały dzień latała tylko z wodą.
Widać, że dużo czasu spędzasz w swoim ogrodzie. Ładnie, czyściutko masz. Wszystko pod kontrolą.
Zawsze, gdy u Ciebie jestem żałuję, że ja nie zaczęłam robić nasadzeń na początku budowy. Przynajmniej tuje mogłam posadzić od razu, gdy siatkę postawiliśmy. Już by nas częściowo zasłoniły od ciekawskich spojrzeń przechodniów.
Beatko pewnie i deszcze do Ciebie zawitają
fakt trochę czasu w nim spędzam, choć w tym roku mniej ciesze się, że zaczęłam własnie szybciej, choc niektórzy uważali, że coś ze mną nie tak - budowa w toku, a ja robię ogród - ale jestem z tego zadowolona - teraz sobie rośnie wszystko, ja tylko doglądam i staram sie to jakoś utrzymać i człowiek się cieszy - a jak się jeszcze komuś podoba to już wogóle miodzio na serducho, że włozoną prace doceniaja i inni
beata_m 11:06, 19 wrz 2016

świetne kule! Do tej pory nie wiem jak Ty ogarniasz wykończenie domu i ogród!!! Jestem pełna podziwu!!!
Dominika11 11:55, 19 wrz 2016

beata_m napisał(a)
świetne kule! Do tej pory nie wiem jak Ty ogarniasz wykończenie domu i ogród!!! Jestem pełna podziwu!!!
powiem Ci, że sama się dziwię
mam nadzieje, że sie nie wykończe teraz idzie jesień to będzie tempo trochę zwolnione - odejdzie ogród i będzie mozna zająć sie domem i szykować go do godziny "0"
Moniq 12:05, 19 wrz 2016

Mi z podziwu szczena opada nagminnie
Dominika11 12:19, 19 wrz 2016

Moniq napisał(a)
Mi z podziwu szczena opada nagminnie
ojjj już nie przesadzaj
Psiamama 14:16, 19 wrz 2016

Przyszłam zobaczyć twojego glauca globosa trochę połażę u Ciebie bo nie zakodowałam że go masz. A staram się zapamiętywać ogrody dziewczyn z którymi piszę co która ma nie zawsze wychodzi
Dominika11 14:36, 19 wrz 2016

Psiamama napisał(a)
Przyszłam zobaczyć twojego glauca globosa trochę połażę u Ciebie bo nie zakodowałam że go masz. A staram się zapamiętywać ogrody dziewczyn z którymi piszę co która ma nie zawsze wychodzi
a łaź ile chcesz jak nie znajdziesz to pomogę

glauca mam normalne 2 szt jako drzewko czy jak to zwać (ale jeszcze młode i ma swojej objętości) i 1 szt na pniu
olga80 14:39, 19 wrz 2016

Po prostu pięknie
Dominika11 14:47, 19 wrz 2016

olga80 napisał(a)
Po prostu pięknie
dziękuję

normalnie lejecie miód na moje serce