Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Monka 10:12, 04 paź 2016

Dominika11 napisał(a)
z tego co wiem inni ścinaja dopiero na wiosne - ja wszystkie ścinam jesienią - też mam różne odmiany i nie pamiętam, które są które więc lece po kolei i ciacham - mozna też ścinać pędy, które w tym roku miały owoce, a pozostałe zostawić - mi sie rozlazły i nawet nie wiem, które odmiany się rozrosły poza sadzonkami - więc tnę wszystkie

Dzieki za info jesteś lepszą ogrodniczką wiec zdaje się na Twoją praktyke , daj hasło kiedy tniemy
Dominika11 10:16, 04 paź 2016

Monka napisał(a)

Dzieki za info jesteś lepszą ogrodniczką wiec zdaje się na Twoją praktyke , daj hasło kiedy tniemy
lepiej uważaj z tą oceną mnie - bo ze mnie ogrodniczka jak z koziej ........., ja pisze jak robie zawsze i jak na razie sie sprawdziło u mnie - nie ponosze odpowiedzialności za inne
abiko 10:33, 04 paź 2016

Dominika11 napisał(a)

Rabatę patriotyczną widziałam, ale ta.. no super! Jak to trochę podrośnie.. pięknie wyszło.
Moniq 10:47, 04 paź 2016

Dominiko ogrod piekny, kostrzewy powalaja.
Jesli chodzi o drzwi to tez mam droge przez meke. Zamowilam piekna, wymarzone, a przede wszystkim mialy byc szczelne. Okazalo sie po montazu ze skrzydlo nie dochodzi do progu, bo jest za krotkie po prostu.

Teraz znowu czekam na nowe. Ma byc ponoc w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje ze bedzie dobre
Dominika11 10:47, 04 paź 2016

abiko napisał(a)

Rabatę patriotyczną widziałam, ale ta.. no super! Jak to trochę podrośnie.. pięknie wyszło.
dziekuję Agnieszko czekam, żeby chociaż tuje zrobiły ładne tło, bo nawet ich nie widać
Dominika11 10:50, 04 paź 2016

Moniq napisał(a)
Dominiko ogrod piekny, kostrzewy powalaja.
Jesli chodzi o drzwi to tez mam droge przez meke. Zamowilam piekna, wymarzone, a przede wszystkim mialy byc szczelne. Okazalo sie po montazu ze skrzydlo nie dochodzi do progu, bo jest za krotkie po prostu.

Teraz znowu czekam na nowe. Ma byc ponoc w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje ze bedzie dobre
qurcze nie straszcie mnie tak ciekawe jak to będzie z moimi ...
Basilikum 14:02, 04 paź 2016

drzwi u mnie te same od 200 lat nie za bardzo szczelne i troche odnowienia wymagaja ale sa najpiekniejsze w calej wsi

Malin sie pozbylam w jednym miejscu. Posadzilismy w innym i jeszcze nie owocowaly, musze je przyciac
Moniq 14:43, 04 paź 2016

Dominika11 napisał(a)
qurcze nie straszcie mnie tak ciekawe jak to będzie z moimi ...

To nie strachy, tylko szara rzeczywistosc
dominika_ 15:18, 04 paź 2016

Maliny możecie ściąć po pierwszych przymrozkach Te odmiany letnie z reguły się nie przycina, jedynie na wiosnę uschnięte pędy się usuwa, ale ilu ogrodników tyle podejść do tematu
katel 22:58, 05 paź 2016

Naszych drzwi szukałam długo, żeby była przyzwoita jakość i cena no i nieszczelne strasznie a i żeby otworzyć to porządnie trzeba kopnąć ale trzymam kciuki za Wasze . Gratuluję 900!