każdy pomysł dobry. O schodach tez juz myślałam i wpadłam na pomysł, że z jednej strony byłyby schodki, a z drugiej coś w rodzaju lekkiego podjazdu, żeby można było wjeżdżać i zjeżdżać chociażby taczką.
a jeżeli chodzi o rośliny poniżej to myślałam czy nie zrobic tam takiego a'la zywoplociku np z bukszpan, tylko żeby nic nie przerastalo to pomyślałam o murku i wtedy go właśnie przysłonic
Domi, jeżeli jednak wolisz murek, to zajrzyj na stronkę Pinterest.com. Jest to naprawdę olbrzymia kopalnia pomysłów więc jest szansa, że znajdziesz coś pięknego pasującego akurat do Twojego ogrodu, a niezależnie od tego wszystkie inne pomysły mile widziane.
Dominika, a jak dla mnie prosty murek wcale nie gryzie się z falami i kółkami na rabatach. No bez przesady mur to mur i jest prosty z reguły, mimo fal w ogrodze mamy przecież wiele prostych elementów, bez udziwniania Ogrodzenie masz proste, a nie fale i co? Gryzie się?
Jak ja bym miała taką różnicę poziomu, to robiłabym murek Marzy mi się taki, ale mam płasko