cieszę się naprawdę mam kilka miejsc, w których będzie jej dobrze te moje sadzonki rozkrzewiają się dosyć ładnie, ale najbardziej nie mogę się doczekać następnego sezonu - wtedy dopiero będzie ładna
Marta Twoja buźka na awatarku była taka znajoma ,a teraz zastanawiam sie kto to pisze
Marta faktycznie hortkami cieszysz sie dłużej ale wiosna należy do rh ,i wtedy stwierdzisz ,że dobrze zrobiłaś a hortki mozesz kupić albo zrób z tej jednej hortki sadzoneczki Kasi dobrze to wychodzi w ukochanym ogródeczku
Kasieńko faktycznie hortki bycze ,sama jestem zaskoczona ich rozmiarami tnę je wiosną w marcu ,przed wypuszczeniem listków ,każdą gałązkę skracam jeśli jest rozgałęziona na wysokości 15-20 cm od miejsca rozgałęzienia , a jeśli jest gałązka pojedyńcza na wysokości 20-30 cm od ziemi ,słabe i krzyżujące się wycinam buziaki
Jagoda, zaglądam cichaczem codziennie, ale tych hortensji to nie mogę przemilczeć - CUDOWNE!!!
Donoszę, że jedną parę nóg do ławki już kupiłam, teraz tylko trzeba je odnowić
Gosiu dzięki hortki w tym roku przechodzą same siebie
I gdzie kupiłaś nogi do ławeczki ,bo w sumie tak sobie teraz pomyślałam ,że można sie tez rozglądnąć na złomowisku jak masz gdzieś blisko taniej i mogą trafic sie jakieś niepowtarzalne , czekam na fotki z realizacji