Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 09:06, 15 lip 2014

Kasya napisał(a)

masz tu laweczke ? bo mozna patrzec godzinami...

Kasiu mam nawet 2 sztuki ,wieczorem wrzucę fotki buziaki
Jag_58 09:07, 15 lip 2014

Katkak napisał(a)
Dziękuję Jagódko .

Kasiu miłego dnia ,buziaki x2
marta_d 10:36, 15 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta ja dobrze znów widzieć Twoja roześmianą buźkę możesz zrobić teraz ,bo Kasia też robiła chyba 2 tygodnie temu pamiętaj o ukorzeniaczu miłego dnia

to chociaż spróbuję miłego również
Katkak 11:12, 15 lip 2014

Miłego dnia Jagódko .
Madziarzeszow 08:30, 16 lip 2014

Jagódko hortensja powala , a milin cudniasty , muszę swój w tym roku okryć , co roku umarza i zaczyna od zera a u Ciebie taki piękny
asiach 08:38, 16 lip 2014

Ja tylko pozdrowienia zostawiam i zmykam do pracy
Miłego dnia - buziaki

P.s.Przespałam się i z rana wszystko opowiedziałam Jarusiowi i mojemu tacie przez telefon. Wraca wiara w Ludzi, ludzi przez duże L.
Jestem szczęśliwa, że Ciebie poznałam a wcześniej natrafiłam na tak cudowny ogród w każdej odsłonie i o każdej porze roku
Dla Ciebie
Jag_58 09:24, 16 lip 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Jagódko hortensja powala , a milin cudniasty , muszę swój w tym roku okryć , co roku umarza i zaczyna od zera a u Ciebie taki piękny

Madziu hortensje jak oglądam tutaj ogrody to wszędzie w tym roku piękne zima łagodna i hortensje ogrodowe nie zmarzły i faktycznie pokazuja na co je stać

Z milinem to ja już trochę walczę bo bardzo ekspansywna roślinka u mnie pędy ma juz mocno zdrewniałe i pewnie dlatego nie przemarza ,kiedyś rósł jak chciał i tak mi zarósł pergolę ,ze trzeba było coś z nim zrobić ,teraz staram sie prowadzić kilka max 4 pędy w górę ,resztę obrywam i dopiero korone tworzy na górze i tam ma swobodę lepiej wygląda i mniej miejsca zajmuje pozdrawiam ,miłego dnia
Jag_58 09:39, 16 lip 2014

asiach napisał(a)
Ja tylko pozdrowienia zostawiam i zmykam do pracy
Miłego dnia - buziaki

P.s.Przespałam się i z rana wszystko opowiedziałam Jarusiowi i mojemu tacie przez telefon. Wraca wiara w Ludzi, ludzi przez duże L.
Jestem szczęśliwa, że Ciebie poznałam a wcześniej natrafiłam na tak cudowny ogród w każdej odsłonie i o każdej porze roku
Dla Ciebie

Asiu serdecznie dziękuję ,hortensja prześliczna taka skąpana w słoneczku wygląda pięknie
Asiu wiesz jak bardzo sie cieszę ,ze dane nam było sie poznać na razie wirtualnie ,ale mam nadzieję ,ze i w realu sie zobaczymy Asiu dobro przyciaga dobro ,dlatego znalazło się tylu ludzi ,którzy odpowiedzieli na Twój apel o pomoc pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Tobie i wszystkim odwiedzającym buziaki
wieczorkiem na pw a teraz zmykam do dentysty
Jag_58 21:45, 16 lip 2014

szyszki sosnowe w mini lasku

troszkę bliższa perspektywa

widoczek

Jag_58 22:02, 16 lip 2014

widoczek

hortki ogrodowe ,ale mało wyraźne zdjęcie niestety