Ja tylko pozdrowienia zostawiam i zmykam do pracy
Miłego dnia - buziaki
P.s.Przespałam się i z rana wszystko opowiedziałam Jarusiowi i mojemu tacie przez telefon. Wraca wiara w Ludzi, ludzi przez duże L.
Jestem szczęśliwa, że Ciebie poznałam a wcześniej natrafiłam na tak cudowny ogród w każdej odsłonie i o każdej porze roku
Dla Ciebie
Madziu hortensje jak oglądam tutaj ogrody to wszędzie w tym roku piękne zima łagodna i hortensje ogrodowe nie zmarzły i faktycznie pokazuja na co je stać
Z milinem to ja już trochę walczę bo bardzo ekspansywna roślinka u mnie pędy ma juz mocno zdrewniałe i pewnie dlatego nie przemarza ,kiedyś rósł jak chciał i tak mi zarósł pergolę ,ze trzeba było coś z nim zrobić ,teraz staram sie prowadzić kilka max 4 pędy w górę ,resztę obrywam i dopiero korone tworzy na górze i tam ma swobodę lepiej wygląda i mniej miejsca zajmuje pozdrawiam ,miłego dnia
Asiu serdecznie dziękuję ,hortensja prześliczna taka skąpana w słoneczku wygląda pięknie
Asiu wiesz jak bardzo sie cieszę ,ze dane nam było sie poznać na razie wirtualnie ,ale mam nadzieję ,ze i w realu sie zobaczymy Asiu dobro przyciaga dobro ,dlatego znalazło się tylu ludzi ,którzy odpowiedzieli na Twój apel o pomoc pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Tobie i wszystkim odwiedzającym buziaki
wieczorkiem na pw a teraz zmykam do dentysty