Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

11:14, 24 sie 2014
Jag_58 napisał(a)

...winnice zakładaliśmy jesienią ubiegłego roku i facet od którego kupowaliśmy sadzonki stwierdził ,ze zaczna owocowac za 2-3 lata ,a one zaowocowały juz w tym roku naprawdę radość wielka i ogólnie stwierdzam ,ze fajnie mieć własna winnice i zajadać sie własnym winogronem

Dzień dobry Jagódko
Ale macie fajnie z tymi winoroślami.Moje dwa winogrona kupione trzy lata temu jeszcze nie zaowocowały,jednego coś trapi,wiosną ledwie ruszył.Czy ten pan prowadzi sprzedaż wysyłkową? Chętnie bym zakupiła.
Udanej niedzieli
A piwniczka widzę,że zapełnia się "pannami","waga" też może dołączyć ?...wszak też wrześniowa

Edit:literówka
marta_d 11:24, 24 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
żółwik skośny

dzisiaj pare fotek z winnicy M

pachnie winkiem
Donia72 12:16, 24 sie 2014

I u mnie winorośl rośnieCała ławka jest zarośnięta, taka naturalna altanka

Jag_58 20:44, 24 sie 2014

asiach napisał(a)

Utworzymy silną grupę panien - ja 19 września
Oj Jagódka wbijam się tez do Twojej piwniczki

Asieńko do piwniczki zapraszam wszystkie panny i wagi ( ja waga ) i nie tylko DZISIAJ ZOSTALIŚMY PO RAZ DRUGI DZIADKAMI HURA WSZYSTKIM ,KTÓRZY TRZYMALI KCIUKI BARDZO DZIĘKUJĘ
Jag_58 20:49, 24 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ależ winogronka......

Mój synuś Lew,,, wiec może ta Panna będzie lepsza.... pedantyczny gość... ja idę posprzątać po moim niepedantycznym baranie.. kilka dni nie bywałam praktycznie w domu..to po moich chłopkach porażka.. Nie umiałam chłopów nigdy wychować.. a wnusio.. ledwo osiągnął 7 miesięcy nauczył sie mówić NIE. Czyżby kolejny nie do wychowania???

Anek faktycznie Panny bardziej pedantyczne widze to po moim bracie a mam przykład Lwa niezłego bałaganiarza ,ale kto wie wyjątki zawsze sie zdarzaja ..... pozyjemy zobaczymy
Wnusio urodzony dzisiaj dostał na imię Konrad ważył 3800 i mierzył 55cm urodzony przez CC
A_gawa 20:51, 24 sie 2014

Jejuś! Gratulacje serdeczne! U mnie dzidziuś z lewej, a w październiku jeszcze jeden z prawej!

PS Też Waga jestem.
Jag_58 20:51, 24 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Jagoda piękne winogrona, muszę pokazać eMkowi.

Iwonko sami jesteśmy pod wrazeniem wielkości i jakości
Jag_58 21:05, 24 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Dzień dobry Jagódko
Ale macie fajnie z tymi winoroślami.Moje dwa winogrona kupione trzy lata temu jeszcze nie zaowocowały,jednego coś trapi,wiosną ledwie ruszył.Czy ten pan prowadzi sprzedaż wysyłkową? Chętnie bym zakupiła.
Udanej niedzieli
A piwniczka widzę,że zapełnia się "pannami","waga" też może dołączyć ?...wszak też wrześniowa

Edit:literówka

Aniu waga też moze dołączyc ,ja tez waga piwniczka spora i duzo nas sie zmieści i zapasy też nie małe Aniu napisałam na pw odnośnie szkółki
Jag_58 21:06, 24 sie 2014

marta_d napisał(a)

pachnie winkiem

Martek jeszcze w tym roku winka nie bedzie ,ale nastepne lata myślę ,ze tak
Jag_58 21:08, 24 sie 2014

Donia72 napisał(a)
I u mnie winorośl rośnieCała ławka jest zarośnięta, taka naturalna altanka

Dorotka pieknie wyglada ta ławeczka ja tez mam jeden krzaczek przy ławeczce ale dopiero jednoroczne ,na taki efekt jak Ty masz to musze jeszcze poczekać ale warto