Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

bartek_luberda 20:59, 04 maj 2014

Zapraszam do mnie do widzę że lubisz konie Nie daleko mojej miejscowośći były dziś zawody
Katkak 21:04, 04 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu ścieżki już trochę wiekowe ale niezniszczalne tez je lubię chociaż w szpilkach chodzenie odpada tu myślę o gościach,bo ja to wiadomo butki robocze.szczeniaki są super ,szukam domu dla nich ,mam 3 ,kundelki ,mama ich wzięta ze schroniska ,kochane nasz psinka .Pieski będą nie za duże bo ich mama i tata (znany) średniego wzrostu

Dla mnie takie ścieżki byłyby w sam raz bo w szpilkach nie umiem chodzić i dobrze mi z tym. Miałam je na nogach dwa razy w życiu. Raz - na własnym ślubie (miesiąc ćwiczenia wcześniej żeby nauczyć się chodzić). A drugi raz na komunii w rodzinie i tak mnie cholery obgryzły, że myślałam, że z Kościoła wrócę boso. Nigdy więcej
Jag_58 21:15, 04 maj 2014

bartek_luberda napisał(a)
Zapraszam do mnie do widzę że lubisz konie Nie daleko mojej miejscowośći były dziś zawody

Beatko dziękuję za zaproszenie ,konie faktycznie lubimy i ten na avatarku był z nami 11 lat ,a od roku jest w stadninie niedaleko od naszego domu.Byłam dzisiaj u Ciebie i oglądałam fotki z zawodów ,piekne zdjęcia ,widoczki tez super
Jag_58 21:17, 04 maj 2014

Katkak napisał(a)

Dla mnie takie ścieżki byłyby w sam raz bo w szpilkach nie umiem chodzić i dobrze mi z tym. Miałam je na nogach dwa razy w życiu. Raz - na własnym ślubie (miesiąc ćwiczenia wcześniej żeby nauczyć się chodzić). A drugi raz na komunii w rodzinie i tak mnie cholery obgryzły, że myślałam, że z Kościoła wrócę boso. Nigdy więcej

Kasiu współczuję ,ale sa dziewczyny ,które bez szpilek nie wyjda z domu hahahha
Jag_58 21:24, 04 maj 2014

TeresaSz napisał(a)
Witam
Przychodzę z rewizytą i jestem zachwycona Twoim ogrodem, jest piękny, ogromny i ma duży potencjał. Tak pozytywnie zazdroszczę tych metrów. Będę już regularnie w Twoim ogródku "siedziała".

Teresa miło mi że do mnie wpadłaś i za Twoje pochwały ogród jest faktycznie spory ,ale i pracy proporcjonalnie dużo ,najgorzej wiosną tyle prac porządkowych po zimie potem już jest lepiej pozdrawiam ,będę do Ciebie na pewno zaglądać mam cię zaznaczoną i zapraszam
Jag_58 12:47, 05 maj 2014

ten zakręcik bardzo lubię

wszystko się juz nieźle rozbujało
Jag_58 15:33, 05 maj 2014

moje dzisiejsze zakupy
głóg dwuszyjkowy Paul's Scarlet

Acantus,2 hortki Vanille Fraise i berberys

Bez lilak Palibin szczepiony na pniu

trawka - ogon

Katkak 17:35, 05 maj 2014

Zakupy super. Mam tą trawkę, fajna jest i mam wrażenie, że niezniszczalna
Katkak 17:37, 05 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
ten zakręcik bardzo lubię

wszystko się juz nieźle rozbujało

Zakręcik kapitalny, bo nie dość że piękne tam wszystko, to w dodatku nie wiadomo czego się za nim spodziewać I to jest fajne Zresztą cały Twój ogród jest naprawdę przepiękny
Jag_58 17:38, 05 maj 2014

Katkak napisał(a)
Zakupy super. Mam tą trawkę, fajna jest i mam wrażenie, że niezniszczalna

Kasiu to dobra wiadomość ,bo tej trawki nie mam i do końca nie wiedziałam czy dobrze robię ,że ja kupuję