Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

akanta 22:36, 06 maj 2014

Jak tam ...po przymrozkach.Moja hortkę tricolor nieco liznął bo ona jest delikatniejsza .Ma troszkę listki muśnięte.Ale nic to.Oby to był koniec !!!!!!!!!!
Jag_58 22:40, 06 maj 2014

Aniu u nas mimo okrycia winogrono lekko przemarzło ,ale cóż ,jak to sie mówi straty być muszą wcześnie bukszpany nowe odrosty tez przemarzły ,ale już mają nowe
Napia 08:16, 07 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Agnieszko miło ,że wpadasz do mnie i dzięki za miłe słowa ,przechadzaj się ile chcesz ,zachęcam ,chętnię bym wpadła do ciebie ,ale nie masz jeszcze swojego wątku,Aga !!!!!!!,czekamy

Bardzo dziękuję za miłe słowa zachęty na razie cierpię na brak czasu, no i pokazywać nie ma co, bo ogród na początku tworzenia, ale plany założenia własnego wątku mam oczywiście Teraz szukam inspiracji, Twój ogród jest jednym z moich ulubionych! Pozdrawiam serdecznie!
iwona0765 08:18, 07 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Iwonko dziękuję ,a co u Ciebie ,jak tam prace ogródkowe ??
Powolutku próbuję ogarnąć temat , niby wszystko wyglądało dobrze , tyle , że po tych przymrozkach nie byłam , więc nie wiem jakie są straty , na pewno datury mi załatwiło , bo nie były schowane , mama myślała , że nic im nie będzie , ale może odbiją -mam nadzieję .....forsycja , którą dostałam -dość duża sadzonka chyba też poszła na straty , bo kwitła a po tych przymrozkach zrobiła się jakaś brązowa , muszę sama pojechać i realnie ocenić stan faktyczny moich podopiecznych ......porobię zdjęcia i może nawet z wątkiem wystartuję ...jak się odważę hi hi .
AgnieszkaW 08:25, 07 maj 2014

Jagodo, byłam dzisiaj w Twoim ogrodzie - ślicznie masz Zakupy bardzo udane. Lilak Palibin ładny jest nie tylko jak kwitnie, ale także jesienią, kiedy się pięknie przebarwia - daj mu podporę, żeby go wyprostować. Po kwitnieniu poobcinaj kwiatostany, ja swojego czasem przycinam, jak za bardzo wybuja (ale mam krzaczaste formy). Pozdrawiam
Jag_58 08:36, 07 maj 2014

Napia napisał(a)

Bardzo dziękuję za miłe słowa zachęty na razie cierpię na brak czasu, no i pokazywać nie ma co, bo ogród na początku tworzenia, ale plany założenia własnego wątku mam oczywiście Teraz szukam inspiracji, Twój ogród jest jednym z moich ulubionych! Pozdrawiam serdecznie!

Dzięki Aga
Jag_58 08:39, 07 maj 2014

iwona0765 napisał(a)
Powolutku próbuję ogarnąć temat , niby wszystko wyglądało dobrze , tyle , że po tych przymrozkach nie byłam , więc nie wiem jakie są straty , na pewno datury mi załatwiło , bo nie były schowane , mama myślała , że nic im nie będzie , ale może odbiją -mam nadzieję .....forsycja , którą dostałam -dość duża sadzonka chyba też poszła na straty , bo kwitła a po tych przymrozkach zrobiła się jakaś brązowa , muszę sama pojechać i realnie ocenić stan faktyczny moich podopiecznych ......porobię zdjęcia i może nawet z wątkiem wystartuję ...jak się odważę hi hi .

Iwonko nie wiem jak z daturą ,ale co do forsycji to byłabym dobrej myśli kwiatki odpadna ,ale listki powinna wypuścić.Iwonka startuj bez obaw
Jag_58 08:47, 07 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jagodo, byłam dzisiaj w Twoim ogrodzie - ślicznie masz Zakupy bardzo udane. Lilak Palibin ładny jest nie tylko jak kwitnie, ale także jesienią, kiedy się pięknie przebarwia - daj mu podporę, żeby go wyprostować. Po kwitnieniu poobcinaj kwiatostany, ja swojego czasem przycinam, jak za bardzo wybuja (ale mam krzaczaste formy). Pozdrawiam

Agnieszka normalnie urosłam ,bo jak oglądam Twój ogród to jest niedoścignionym wzorem moich marzeń już Ci kiedyś mówiłam ,że o takim krajobrazie my z nizin możemy tylko pomarzyć
Lilak już posadzony ,podpórkę ma ,ja tez mam kilka krzaków tego lilaka ,nawet miały już takie odrosty ,że się mogłam nim podzielić ,jak zrobię fotki to wstawię ,Pozdrawiam i zaglądaj ,a Twoje dobranocki są ekstra tylko że po nich ciężko usnąć bo myślę co by tu zmienić u siebie
iwona0765 08:50, 07 maj 2014

Jak tylko pogoda się unormuje to pojadę-zrobię fotki tego co mam , bo na chwilę obecną muszę do Ośrodka pójść , bo moja najmłodsza biedroneczka znowu przeziębiona i w nocy okropnie kaszlała , ale mama zagląda do moich roślinek ....
Jag_58 08:56, 07 maj 2014

iwona0765 napisał(a)
Jak tylko pogoda się unormuje to pojadę-zrobię fotki tego co mam , bo na chwilę obecną muszę do Ośrodka pójść , bo moja najmłodsza biedroneczka znowu przeziębiona i w nocy okropnie kaszlała , ale mama zagląda do moich roślinek ....

Iwonka zdrowie dzieciątka najważniejsze ,pewnie się przeziębiła bo powietrze jak jeszcze zdradliwe ,pozdrawiam