Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 21:53, 24 maj 2014

marta_d napisał(a)

No pewnie byłabym wdzięczna tym, co mam w ogrodzie też chętnie się podzielę

Marta tylko prośba o przypomnienie jesienią ,pamięć moja dobra ale krótka
Katkak 20:52, 25 maj 2014

Jagódki moje irysy już zaczynają przekwitać, ale oko cieszą piwonie, a lada dzień róża. Pozdrawiam serdecznie
Jag_58 21:02, 25 maj 2014

Katkak napisał(a)
Jagódki moje irysy już zaczynają przekwitać, ale oko cieszą piwonie, a lada dzień róża. Pozdrawiam serdecznie

Kasiu moje piwonie rózowe zaczęły dzisiaj kwitnąć ,ale fotki jutro bo dzisiaj jestem po podróży i nic mi się nie chce ,pozdrawiam
zawitka 21:30, 25 maj 2014

Wita Jagoda masz piękny duży ogród wielka różnorodność roślin będę zaglądać jeśli pozwolisz ,nie będę zbytnio przeszkadzać takie spacerki podgąadaczki Pozdrawiam cieplutlo .Piękne masz kulki buksiki moje ulubione
Zeta 21:34, 25 maj 2014

Dzięki Tobie wiem już że to co u mnie rośnie to kamsja hahhahah
A białą szałwię też mam ......podobno bezproblemowa w obsłudze więc w tym roku kupiłam 30 sztuk
Jag_58 21:49, 25 maj 2014

zawitka napisał(a)
Wita Jagoda masz piękny duży ogród wielka różnorodność roślin będę zaglądać jeśli pozwolisz ,nie będę zbytnio przeszkadzać takie spacerki podgąadaczki Pozdrawiam cieplutlo .Piękne masz kulki buksiki moje ulubione

Witaj Halinko ,będzie mi bardzo milo jeśli będziesz zaglądać do mnie czy po cichutku czy zostawisz znak swojego pobytu buksiki też je lubię Wpadnę z rewizytą pozdrawiam serdecznie
dla Ciebie wiciokrzew przewiercień

Jag_58 21:55, 25 maj 2014

Zeta napisał(a)
Dzięki Tobie wiem już że to co u mnie rośnie to kamsja hahhahah
A białą szałwię też mam ......podobno bezproblemowa w obsłudze więc w tym roku kupiłam 30 sztuk

Zetka miło mi że mogłam pomóc no to zaszalałaś 30 szt . wiesz one bardzo ładnie sie same rozsiewają ,tak więc w przyszłym roku będziesz mogła dalej rozsadzać
Byłam u Ciebie ładne zakupy zrobiłaś wow i prace posuwają się nieźle
Mathildis 22:37, 25 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu to ta ścieżka ona idzie z boku ogrodu prowadzi do grilla ,potem warzywnika ,podwójnej ławki i rozwidla sie do domku ogrodnika

hoho ścieżki czyli znów coś dla mnie
trawa pompasowa piękna....... szkoda, że u nas rzadko udaje się jej przezimować
Mathildis 23:03, 25 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
wejście do grilla

a tak jest obrośnięty z boku -bluszcz i wisteria

świetnie to wejście wygląda takie tajemnicze niczym wrota do innego wymiaru

moje iryski syberyjskie wysiane w zeszłym roku wiosną - niestety w tym roku nie zakwitły mam nadzieję, że w przyszłym pokażą się kwiaty... mogę przynajmniej u Ciebie troszkę podziwiać

Jestem na bieżąco .... pozdrawiam....
MamaMagda 08:22, 26 maj 2014

ale u Ciebie pięknie i klimatycznie - taki dojrzały ogród