Wita Jagoda masz piękny duży ogród wielka różnorodność roślin będę zaglądać jeśli pozwolisz ,nie będę zbytnio przeszkadzać takie spacerki podgąadaczki Pozdrawiam cieplutlo .Piękne masz kulki buksiki moje ulubione
Dzięki Tobie wiem już że to co u mnie rośnie to kamsja hahhahah
A białą szałwię też mam ......podobno bezproblemowa w obsłudze więc w tym roku kupiłam 30 sztuk
Witaj Halinko ,będzie mi bardzo milo jeśli będziesz zaglądać do mnie czy po cichutku czy zostawisz znak swojego pobytu buksiki też je lubię Wpadnę z rewizytą pozdrawiam serdecznie
dla Ciebie wiciokrzew przewiercień
Zetka miło mi że mogłam pomóc no to zaszalałaś 30 szt . wiesz one bardzo ładnie sie same rozsiewają ,tak więc w przyszłym roku będziesz mogła dalej rozsadzać
Byłam u Ciebie ładne zakupy zrobiłaś wow i prace posuwają się nieźle
hoho ścieżki czyli znów coś dla mnie
trawa pompasowa piękna....... szkoda, że u nas rzadko udaje się jej przezimować
moje iryski syberyjskie wysiane w zeszłym roku wiosną - niestety w tym roku nie zakwitły mam nadzieję, że w przyszłym pokażą się kwiaty... mogę przynajmniej u Ciebie troszkę podziwiać
Jestem na bieżąco .... pozdrawiam....