agap771
08:01, 17 kwi 2014
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
na wstępie chciałam przywitac wszystkich forumowiczów
To mój pierwszy wątek, chociaż nie ukrywam że oglądam i czytam was już od jakiegos czasu. Dzisiaj potrzebuję waszej pomocy i mam nadzieję że pomożecie
Na zdjęciach widać że to poczatek zakładania ogrodu. Zaczynamy tak naprawdę od zera, ponieważ nie mieliśmy ani jednej rośliny posadzonej, nie rosło ani jedno drzewo i na dodatek nie ma jeszcze trawy. Teren był podnoszony, była nawożona ziemia i trawa została zasiana 2 tygodnie temu.
Tak jak wspomniałam to poczatek, rośliny są częściowo zasadzone. Może ktoś zwróci mi na coś uwagę, że tak być nie powinno, zawsze można przesadzić
Moja prośba jednak na dzień dzisiejszy dotyczy podłoża na tych miejscach z roślinami. Wahamy się między kamieniem a korą, czy sam kamień czy sama kora, a może jedno i drugie? Jeśli kombinacja kory i kamienia to jaka? Będę wam niezmiernie wdzieczna za podpowiedzi, opinie, itd
na wstępie chciałam przywitac wszystkich forumowiczów

Tak jak wspomniałam to poczatek, rośliny są częściowo zasadzone. Może ktoś zwróci mi na coś uwagę, że tak być nie powinno, zawsze można przesadzić