Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperymentarium

Eksperymentarium

Karol99 09:32, 13 mar 2015

Witaj. Przejrzałem twój wątek. Bardzo mi się podoba u Ciebie. Pozdrawiam i będę zaglądać.
Wieloszka 10:19, 13 mar 2015

Łoo matko! Ale zakupy! Kolory baaardzo energetyczne, zwłaszcza przy obecnej pogodzie
Jaskrów nigdy nie miałam, ale bratki potwierdzam - kwitną niestrudzenie. W zeszłym roku nie mogłam ich wyrwać z doniczek w maju, tak się ukorzeniły i rozrosły. Ale musiałam kompozycję zmienić na letnią, choć żal mi ich było.
jazzy 11:01, 13 mar 2015

Gratulacje przeogromne! Córcia też mi się marzy hihi
Oszczędzaj się, nie szalej za bardzo, no chyba że już Ci się włączył syndrom wicia gniazda
Zakupy cudne!
Buziaki
Karabela 11:12, 13 mar 2015

jazzy napisał(a)
Gratulacje przeogromne! Córcia też mi się marzy hihi
Oszczędzaj się, nie szalej za bardzo, no chyba że już Ci się włączył syndrom wicia gniazda
Zakupy cudne!
Buziaki

Dziękuję, córcia po dwóch chłopakach to wyzwanie a syndrom wicia gniazda... cóż, nie będę się chwalić że posprzątałam strych, spiżarnie (po raz pierwszy od 3 lat ) a nawet garaż męża....
zamówiłam nowe zasłony...
no comments
Karabela 11:14, 13 mar 2015

Wieloszka napisał(a)
Łoo matko! Ale zakupy! Kolory baaardzo energetyczne, zwłaszcza przy obecnej pogodzie
Jaskrów nigdy nie miałam, ale bratki potwierdzam - kwitną niestrudzenie. W zeszłym roku nie mogłam ich wyrwać z doniczek w maju, tak się ukorzeniły i rozrosły. Ale musiałam kompozycję zmienić na letnią, choć żal mi ich było.

pogoda mnie zmobilizowała, bo miały być białe lub niebieskie ale tak ponuro za oknem że poszłam w szaleństwo żeby się pobudzić

fajnie że bratki tak wszyscy chwalą, posadzę je z żółtymi jaskrami w czarnych donicach
Karabela 11:15, 13 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Witaj. Przejrzałem twój wątek. Bardzo mi się podoba u Ciebie. Pozdrawiam i będę zaglądać.

Dziękuję za miłe słowa i zapraszam
Karabela 11:16, 13 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
śliczne i pełne energii zakupowe szaleństwo
Jak dałaś radę wszystko przytargać

po kolorach widać, że masz dużo energii

aaa... rodzina kulasów również powiększyła się o dwa bliźniakim hihihi

Pójdą do grunku czy donic?

dzięki )

kulaski idą przed dom do dwóch czarnych donic w towarzystwie części tych małych bratków jak się zmieszczą... wreszcie po kulaskach będzie i przed domem widać że ja dziewczyna z Ogrodowiska
Madzenka 20:28, 13 mar 2015

Cudne energetyczne kolorki. Widać że brzuszek pozytywnie na cIebie wpływa. To lubię
Karabela 20:48, 13 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Cudne energetyczne kolorki. Widać że brzuszek pozytywnie na cIebie wpływa. To lubię

a ja lubię jak do mnie wpadasz
Karabela 18:49, 24 mar 2015

Tragedia, za szybko wystawiałam róże z garażu i wszystkie młode pędy padły - dwie Austinki.... będzie coś z nich jeszcze? poobcinać?