Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Musisz się zalogować, aby przejść dalej.
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

Magda70 21:49, 30 mar 2015

trza się było o dzieci wcześniej postarać Pomagały by Ci teraz
Juzia 22:12, 30 mar 2015

katiaxx napisał(a)
tak, ja to już taka sponiewierana przez los jestem że doprawdy jedna obelga w tę czy we wtę...

kopcie leżącego, KOLEŻANKI, niech się wykrwawi moje biedne ogrodnicze serce

PS/
Pindy WY

jalos 22:37, 30 mar 2015

katiaxx napisał(a)
no i przyjechał stojak na drewno, opowiadałam Jazzy jak go ładowaliśmy na cieżarówkę - Em und ja, masakra a raczej komedia nijak nie chciał się zmieścić a wazy z 200 kg.

Omiotłam szybko wzrokiem tekst i przeczytałam, że Edmund pakował stojak na ciężarówkę

To ja też poczekam na zdjęcie.
Magda70 22:38, 30 mar 2015

Czyje zdjęcie?! Edmunda
Kasya 22:55, 30 mar 2015

katiaxx napisał(a)
tak, ja to już taka sponiewierana przez los jestem że doprawdy jedna obelga w tę czy we wtę...

a w prosty sposób mozna bylo tego uniknac...
wrzucilabys jedną fotkę i po sprawie
jalos 01:28, 31 mar 2015

Magda70 napisał(a)
Czyje zdjęcie?! Edmunda

no własnie - pokazuj Edmunda
malkul 08:57, 31 mar 2015

katiaxx napisał(a)
no ja to naprawdę nie wiem jak to można wszystko ogarnąć, prace, dom , dzieci, brudny okap, zeszyt który się skończył oraz flet który się złamał a potrzebny na gwałt na jutro, do tego jeszcze ogród - zakładanie, jak sobie coś założę nawet to już nie mam czasu pielęgnować,
poza tym jak patrzę na swe smukłe łydki to nijak zaprzeczyć Darwinowi nie mogę ...
możecie zdradzić mi sekret ?

twoje pióro zawsze spedza smutek z mych ust mysli i serca, zaczynam wtedy płakać...

ze śmiechu
katiaxx 10:17, 31 mar 2015

malkul napisał(a)

twoje pióro zawsze spedza smutek z mych ust mysli i serca, zaczynam wtedy płakać...

ze śmiechu

cieszę się ale przyznaj - masz marysię co wpada raz w tygodniu i chatę ogarnia ! - albo przynajmniej tajemnego ogrodnika - tak czy nie / mów jak na spowiedzi
siakowa 10:22, 31 mar 2015

katiaxx napisał(a)
no ja to naprawdę nie wiem jak to można wszystko ogarnąć, prace, dom , dzieci, brudny okap, zeszyt który się skończył oraz flet który się złamał a potrzebny na gwałt na jutro, do tego jeszcze ogród - zakładanie, jak sobie coś założę nawet to już nie mam czasu pielęgnować,
poza tym jak patrzę na swe smukłe łydki to nijak zaprzeczyć Darwinowi nie mogę ...
możecie zdradzić mi sekret ?

Błahahahahahahahahahahahahaha podpisuje się ręcami i darwinimi nogami
ewakatowice 13:19, 31 mar 2015

Ja to podejrzewam, że Ty kochana jesteś samotną wielodzietną matką.
Tylko jedna para rąk w domu czy tylko jedna para rąk sprawna?
Chociaż pożytek z „korzenia” masz heheheheh….

To ja się przyznam, że piję kawę i siedzę teraz na O a się w domu sprząta, pucowanie i pastowania no ale ja na L4 i usprawiedliwienie mam od NFZ
Jak wlezę na 2 piętro jo już się czuję jakbym na jaki szczyt weszła(nie myl z G bo wtedy inna wydolność serca)zadyszka i radość hi hi hi

Bo to jest tak, że naczytałyśmy się za młodu o królewnach i błyskotkach a zostałyśmy jak pucybuty i to z brudnym piecem, ech.Życie

Trzeba się rozpędzić i w futrynę przywalić