Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Sprawy techniczne » Funkcjonalność forum

Funkcjonalność forum

Sebek 12:21, 05 maj 2011

Rzeczywiście to by się przydało.
Fajnie by też było, że jak zaznaczam "powiadom mnie" to byłoby to tylko jednorazowe, a nie cały czas.
hanka_andrus 13:46, 05 maj 2011

Emilowi chodzi o to ,że w każdym wątku,jest dużo paplaniny ,a mało treści.No ale czy nasze forum ogrodnicze ,musi trzymać się,żelaznych zasad?Może w tym właśnie tkwi jego popularność?W części oficjalnej Danusi, nikt chyba nie wstawia głupot,a w wątku ,który założyłam,czyli w moim ogródku, nikt mi ram nie nakreślił.Goście przychodzą,witają się,piją kawę albo nie,chcą coś powiedzieć,to mówią, nie chcą,to popatrzą i idą,bez pozostawiania znaku.Nikt mi tu nie zarzuca dyletanctwa,braku wiedzy,czy braku biegłości w sztuce foto,jesteśmy przyjaciółmi,jest miło,i o to chodzi.Ekspertem nie jestem ,i być już nie będę.Każdy jest tu z własnej nieprzymuszonej woli.jak będę miała dość,to powiem,że mnie już tu nie będzie.Ale jeszcze nie teraz........
Pozdrawiam.Oczywiście wiosennie.....

monteverde 14:22, 05 maj 2011

Haniu racja, to jest przede wszystkim forum dla ogrodników amatorów, a jak czegoś nie wiemy mamy Google, a atmosfera jest jak nigdzie indziej)
ronin 15:14, 05 maj 2011

kaisog1 napisał(a)
Ja mam taką sugestię.... Może dałoby się ulepszyć wyszukiwarkę? Forum rozrasta się w takim tempie, że juz nic znaleźć nie mogę Wydaje mi się, że dokładniejsze przeszukiwanie forum będzie przydatne. Ja np. pytam często o rzeczy, które już były poruszane ale tylko dlatego, że nie pamietam gdzie co i jak...

A czy mógłbym prosić o jakieś sugestie jak ulepszyć wyszukiwarkę? Czy chodzi o to, że słabo wyszukuje czy bardziej o prezentację wyników, czy może o bardziej zaawansowane opcje wyszukiwania?

Instagram Ogrodowiska
ronin 15:16, 05 maj 2011

Sebek napisał(a)
Fajnie by też było, że jak zaznaczam "powiadom mnie" to byłoby to tylko jednorazowe, a nie cały czas.

Jak sobie zaznaczysz w ustawieniach "Powiadom mnie o nowych postach" to będziesz dostawał powiadomienia o wszystkich nowych postach, nie trzeba wtedy zaznaczać tego przy pisaniu postów.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 17:24, 05 maj 2011

ronin napisał(a)

Jak sobie zaznaczysz w ustawieniach "Powiadom mnie o nowych postach" to będziesz dostawał powiadomienia o wszystkich nowych postach, nie trzeba wtedy zaznaczać tego przy pisaniu postów.

A tam - i tak wszystko śledzę na bieżąco
Gardenarium 18:54, 05 maj 2011

Wydaje mi się, że wątek ogrodowy może zawierać także tą "paplaninę" jak wcześniej nazwaliście, natomiast wątki merytoryczne o roślinach, ogrodach, sprawach technicznych itp. powinny zawierać wyłącznie ważne treści.
Ogrody są nasze i każdy porozmawia o czym sobie życzy, ale info stricte ogrodnicze powinno już być na temat. Postaramy się?

Instagram Ogrodowiska
hanka_andrus 19:00, 05 maj 2011

Też tak uważam.
Gardenarium 19:01, 05 maj 2011

monteverde napisał(a)
Haniu racja, to jest przede wszystkim forum dla ogrodników amatorów, a jak czegoś nie wiemy mamy Google, a atmosfera jest jak nigdzie indziej)

Zapomnieliście, że są także artykuły, których będzie przybywało z każdym miesiącem. Tam są informacje ważne i trzeba także się do nich odwoływać

Instagram Ogrodowiska
Syla 19:05, 05 maj 2011

hanka_andrus napisał(a)
Emilowi chodzi o to ,że w każdym wątku,jest dużo paplaniny ,a mało treści.No ale czy nasze forum ogrodnicze ,musi trzymać się,żelaznych zasad?Może w tym właśnie tkwi jego popularność?W części oficjalnej Danusi, nikt chyba nie wstawia głupot,a w wątku ,który założyłam,czyli w moim ogródku, nikt mi ram nie nakreślił.Goście przychodzą,witają się,piją kawę albo nie,chcą coś powiedzieć,to mówią, nie chcą,to popatrzą i idą,bez pozostawiania znaku.Nikt mi tu nie zarzuca dyletanctwa,braku wiedzy,czy braku biegłości w sztuce foto,jesteśmy przyjaciółmi,jest miło,i o to chodzi.Ekspertem nie jestem ,i być już nie będę.Każdy jest tu z własnej nieprzymuszonej woli.jak będę miała dość,to powiem,że mnie już tu nie będzie.Ale jeszcze nie teraz........
Pozdrawiam.Oczywiście wiosennie.....

Masz rację Haniu, zawsze można poprosić o wylogowanie i zmienić miejsce