Edziu ślicznie? Pfff.. może kiedyś jeszcze dużo wiedzy przede mną do ogarnięcia a przede wszystkim muszę popracować nad kolorami!
oszczędności.. ogród był zrobiony za 700 zł w zeszłym roku, większość poszła na ziemię znalazłam ofertę z dostawą do domu 50l za 5 złotych kupiłam 80 worków

opony odzyskane i pryśnięte sprayem, doniczki kupione po najniższej możliwej cenie

i kwiaty tak bardzo chciałam mieć ogród pełen kwiatów niewielkim kosztem jak do tej pory szło mi nieźle... Dlatego Kwiaty z nasion [ cebulowe miałam ale nie przezimowały i zgniły

] na sadzonki mnie nie stać bo cały czas coś ale i miejsca nie mam ... tu popełniłam błąd tak myślę.. większość nasion wysiewana w miksie kolorów i sadzona w grupach z gatunku dopiero teraz jak zakwitły zdradziły swoje barwy.. a tu cały sekret tkwi w połączeniach kolorów

a nie Mix z mixem i jak mają się podkreślać, akcentować, komponować mam nadzieję że uda mi się w przyszłym roku

teraz jestem zawstydzona swoim misz maszem w ogródeczku po spacerach po ogrodowisku chociaż rośliny rosną chaotycznie sprawiają mi radość ale przecież wiejski to burza kwiatów i Mix kolorów

postaram się nad tą burzą zapanować

będę zbierać nasiona i grupować gatunkami i kolorami
Szałwię mam

spodobała mi się w zeszłym roku a był to rok eksperymentów, podobają mi się te żyłki
Tytoń debiutuje jest jedna sadzonka, nasiona nie chciały wschodzić w efekcie aż jeden udało się utrzymać

dlatego czekam na Twoje tytonie Edziu

u Ciebie deszcz jest ozdobą

diamenciki
Dobrej nocki
Buziaki