Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wiejski ogródeczek po mojemu :)

Wiejski ogródeczek po mojemu :)

Ogrodeczek 11:29, 12 sie 2014

Tusiala napisał(a)
Raczej nie bo oka brak chociaż Mężowi się marzy a póki co zachwyca się nim u Małej Mi

Jak macie miejsce to nie widzę problemu i to bardzo niskim nakładem finansowym pod warunkiem że wykopie sam reszta to sama przyjemność

Tusiala 12:22, 12 sie 2014

Miejsca mamy, czasu brak. Może, kiedyś... kto wie
eda 17:15, 12 sie 2014

Małgoś śliczna buźka dziękkkkki teraz już wiem z kim gadulce odprawiam będę miała cię przed oczami gdy zachce Ci się znów zmienić awatarek Pomidorki nie martw się zrywaj i na parapet przez szybkę dojdą
20:15, 12 sie 2014
Ale sielsko u Ciebie Widok tego gąszczu kwiatowego przypomina mi dzieciństwo, aż słyszę ten hałas owadzi - bzyk, turkot, świerkot, cykanie. Jeśli mogę coś polecić - obejrzyj sobie odętkę wirginijską, Danusia mi zasugerowała, obejrzałam w necie i strasznie mi się spodobała, już posadzona. Ja wybrałam białą, ale inne kolory też są piękne. Będę zaglądać, pozdrówka!
Ogrodeczek 22:03, 12 sie 2014

eda napisał(a)
Małgoś śliczna buźka dziękkkkki teraz już wiem z kim gadulce odprawiam będę miała cię przed oczami gdy zachce Ci się znów zmienić awatarek Pomidorki nie martw się zrywaj i na parapet przez szybkę dojdą

Masz rację! Dobrze jest wiedzieć z kim rozmawiasz Ok to zrywam już w siano wsadziłam 10 pomidorków siedzą parę dni i jeden robi się żółty ale reszta mizernie.. teraz spróbuję z parapetem dziękuję Edziu powiem jak rezultaty a te Twoje bombowe!!! Achhh Ochhh !!!

Buziaki
grazyna_olsz... 08:00, 13 sie 2014

Witam Małgoś

Motylkowo Słonecznikowo Kolorowo widać że ogród żyje

Pozdrawiam
Ogrodeczek 08:24, 13 sie 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Witam Małgoś

Motylkowo Słonecznikowo Kolorowo widać że ogród żyje

Pozdrawiam

Witaj Grażynko dzięki za odwiedzinki, czekam na Twoje zdjęcia

Pozdrawiam
Ogrodeczek 08:49, 13 sie 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
Ale sielsko u Ciebie Widok tego gąszczu kwiatowego przypomina mi dzieciństwo, aż słyszę ten hałas owadzi - bzyk, turkot, świerkot, cykanie. Jeśli mogę coś polecić - obejrzyj sobie odętkę wirginijską, Danusia mi zasugerowała, obejrzałam w necie i strasznie mi się spodobała, już posadzona. Ja wybrałam białą, ale inne kolory też są piękne. Będę zaglądać, pozdrówka! [/quote

Witaj w Ogródeczku miło mi

Byłam u Ciebie... Szukasz białych bylin.. polecam Ci to co mam można wysiać są dwuletnie w przyszłym roku zakwitną Ja tak zrobiłam i w tym roku cieszyłam się widokiem Jastrunia wielkiego, Złocienia Polnego, Złocienia Maruna i Rumianku pospolitego..dzięki bardzo lubię naparstnice, ostróżki, malwy odętka bardzo mi się spodobała muszę wypróbować

Złocień polny

Jastruń wielki

Rośnie do 120cm taki ostatecznie u mnie wyrósł.. już wycięty niestety bo przekwitł

Jastruń wielki z rumiankiem pospolitym

Złocień Maruna wyszły 2 odmiany
[img size=64

Jest jeszcze w ogrodzie Maruna w towarzystwie dziwaczków

z jednorocznych polecam smagliczkę nadmorską, 2 kwitnienie

Doniczkowe...

Na rabacie...

Pozdrawiam serdecznie

Ogrodeczek 09:04, 13 sie 2014

Na dzień dobry Trochę koloru z ogródeczka ..

Słoneczniki

Powój trójbarwny

Dziwaczki

Na rabacie..

Miłego dnia Wam życzę

Ogrodeczek 12:45, 13 sie 2014

Kochani zaszalałam

Mam cebulowe i trochę nasionek do wysiania ...

Mam nadzieję że zagoszczą w przyszłym roku