Gosiu ale kolorowo u Ciebie -----zauroczyły mnie nasturcje i na przyszły rok muszę je wsadzić .Nasturcje i habry to wspomnienie mego dzieciństwa u mojej Kochanej Babci Pozdrawiam i miłego wekendu życzę
Gosia ale cudne foty słoneczników! Tyle różnych kwiatów u Ciebie. A z sadzeniem cebulek zaczekaj do późnego października lub listopada. Awatarek ze śliczną dziewczyną. Też wolę widzieć z kim rozmawiam. Pozdrowienia.
Witaj miło mi nasturcje polecam są bez problemowe a jest tyle pięknych kolorów do wyboru na pewno znajdziesz coś dla siebie ...nie mam nie zdobyłam nasion ale ciekawe są odmiany nasturcji day&night szczególnie w kompozycji wzajemnie się podkreślają
Zawitko również pozdrawiam i życzę udanego weekendu
Babcia Zuzia ma śliczny ogród,moja babcia też taki miała kolorowy i wszędzie było pełno kwiecia U Ciebie też jest kwiatowo i pełno kolorków wprowadzających wesoły nastrój
Pozdrawiam i udanego weekendowania
Zbyszku dzięki za odwiedzinki Cebule kupiłam spontanicznie tyle cebul już zmarnowałam że szkoda kasy ale z wiosennymi oprócz zawilców nie próbowałam na 20 cebul pokazały się 2... Mam nornice, ślimaki nimi sobie tłumaczę ich brak, sadziłam zgodnie z instrukcją .. z sadzeniem tego co teraz mam będę czekać ... Muszę uporządkować rabatę po lecie dużo mam jednorocznych a jeszcze chcę podzielić byliny posadzić jakoś inaczej tyle pięknych rabat już widziałam że chciałabym spróbować połączeń u siebie .. sieję, pikuję nie wiem co napisy się zmyły. Mam nadzieję że uda się je jakoś zidentyfikować jak trochę podrosną, do nasadzeń jeszcze czas ale ja już czuję ten oddech jesieni
Zbyszku dzięki za podpowiedź a czy mam coś z nimi robić jeszcze przed sadzeniem, mrozić cebule?
Witaj dzięki przekażę Babci na pewno się ucieszy
Chcę zapanować nad rabatą stworzyć kompozycje.. czy to się uda? Już wspomniałam Zbyszkowi o moich zmaganiach z siewkami
Anuś u Ciebie czarująco czekam na wiosnę ! Optymistycznie nastrajam się ! Poranki i wieczory takie chłodne już.
Też nie lubię jesieni chyba ,że to nasza złota jesień to wtedy tak Jak będzie deszczowa,szara to będziemy siedzieć w domciu pod kocem i planować co na wiosnę zrobimy..jak tak robię...marzę,planuję,rozrysowuję,zapisuję...
Buziaki