Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wiejski ogródeczek po mojemu :)

Wiejski ogródeczek po mojemu :)

tabliczkazna... 14:24, 13 sie 2014

Ogrodeczek napisał(a)
Kochani zaszalałam

Mam cebulowe i trochę nasionek do wysiania ...

Mam nadzieję że zagoszczą w przyszłym roku

To już??? Ja jeszcze zaklinam lato.
15:36, 13 sie 2014
Ogrodeczek napisał(a)
Kochani zaszalałam

Mam cebulowe i trochę nasionek do wysiania ...

Mam nadzieję że zagoszczą w przyszłym roku

Ostro lecisz z tematem widzę, ja skromnie (na razie ) 6 tulipanów białych Daytona i 6 czarnych Queen of the night. I odwieczny problem 'gdzie to posadzić?'...
Ogrodeczek 16:22, 13 sie 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)

To już??? Ja jeszcze zaklinam lato.

Ojjjj wypłatę dostałam i zaszalałam za 50zł póki jest jeszcze wybór nasiona sieję już... Pierwsza tura dwuletnich wschodzi ale mizernie
Ogrodeczek 16:30, 13 sie 2014

lew_ogrodowy napisał(a)

Ostro lecisz z tematem widzę, ja skromnie (na razie ) 6 tulipanów białych Daytona i 6 czarnych Queen of the night. I odwieczny problem 'gdzie to posadzić?'...

próbuję ostatnio cebule źle przezimowałam i padły, zawilce i inne wiosenne myszy/ nornice mi zjadły.. zobaczę bo to że kupiłam nie daje mi 100% że będę cieszyć oczy kwiatami .. trzymam kciuki a jeśli chodzi o tulipany to te czarne zapewne cudowne i jesteś lepsza bo ja mam mniej bo mam z 10 cebul i to będą moje pierwsze tulipany w ogródeczku... Oby oby bo wiosenna obsada jest na razie mizerna ...

Buźka

beta 20:17, 13 sie 2014

z rewizytą wpadłam...fajny awatarek...tzn. fajna Ty na nim...mnóstwo kwiecia u Ciebie...tak się zastanawiam dlaczego nie zaplanowałam sobie kosmosów, sa takie urocze...ale co się odwlecze...
Ogrodeczek 20:41, 13 sie 2014

beta napisał(a)
z rewizytą wpadłam...fajny awatarek...tzn. fajna Ty na nim...mnóstwo kwiecia u Ciebie...tak się zastanawiam dlaczego nie zaplanowałam sobie kosmosów, sa takie urocze...ale co się odwlecze...

Masz rację co się odwlecze. . Widziałam ale nie pamiętam u kogo piękny czarny... Odmiana czekoladowa też muszę zapolować na nasiona mam czas... Szkoda że kosmosy są jednoroczne

Buźka
BusyBee 13:08, 14 sie 2014

Witaj Małgoś, w końcu zostawię kilka słów u Ciebie
Mega kolorowy Twój ogródek, widać w nim takie prawdziwe LATO i aż chce się coś kolorowego dosadzić Tego u mnie brakuje....

Dzięki za zachętę
Będę do Ciebie zaglądać, jeśli pozwolisz.........

Fajne nowe zakupy, bardzo oryginalne tulipki
pozdrowionka zostawiam
Ogrodeczek 13:59, 14 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Witaj Małgoś, w końcu zostawię kilka słów u Ciebie
Mega kolorowy Twój ogródek, widać w nim takie prawdziwe LATO i aż chce się coś kolorowego dosadzić Tego u mnie brakuje....

Dzięki za zachętę
Będę do Ciebie zaglądać, jeśli pozwolisz.........

Fajne nowe zakupy, bardzo oryginalne tulipki
pozdrowionka zostawiam

Witaj nieziemska jeżówko a taki tam misz masz kwiatowy początkuję... Jak najbardziej!!! Zapraszam jak tylko będziesz miała ochotę i czas

Pozdrawiam serdecznie i czekam na Twój wątek
grembosia 17:22, 14 sie 2014

Wpadam z rewizytą dziękując za miłe słowa u mnie.

Ależ pięknego kwiecia u Ciebie, widac, że masz do nich rękę i one pięknie się odwdzięczają.
Domek z trzciny dla owadów zachwyca!
Pozdrawiam cieplutko.
Ogrodeczek 17:27, 14 sie 2014

grembosia napisał(a)
Wpadam z rewizytą dziękując za miłe słowa u mnie.

Ależ pięknego kwiecia u Ciebie, widac, że masz do nich rękę i one pięknie się odwdzięczają.
Domek z trzciny dla owadów zachwyca!
Pozdrawiam cieplutko.

Dzięki Grembosiu za odwiedzinki Zapraszam jak tylko będziesz miała czas i ochotę odwiedzić kwiecisty chaos.. Mam nadzieję że uda mi się w przyszłym roku stworzyć kompozycje... zapanować nad chaosem

Pozdrawiam