Bujno i kolorowo. Wszystko dopieszczone. Ogród urzekający o każdej porze roku...
Jak Właścicielka, hi, hi
Próbuję czytać tylko obrazki, ale co rusz mnie wciągnie to co napisane i baaardzo powoli idzie
Gosiaczek a cóż to za drzewko rośnie na zdjęciu powyżej w rogu? Przypomina mi trochę ambrowca amerykańskiego. A może jakiś klon palmowy? Fajniutkie w każdym razie. Pozdrawiam .
Irenko Danusia mówi o ograniczaniu ilości kolorów i ma świętą rację:0 w małych ogrodach powinien dominować jeden kolor widać to wyraźnie przy tych czerwieniach Tylko że ja nie potrafię z kolorów zrezygnować
Nareszcie nadrobiłam Gosiu Twój wątek, ale tylko fotkowo. U ciebie widzę solidnie padało, a u mnie tylko w zeszłym tygodniu dwa dni i koniec, znów susza. Pogrzmiewa dookoła, żeby nie było, ale deszczu ni w ząb. Ogród u Ciebie taki "świeży", kolorowy. Czerwień dodaje mu smaku Pozdrawiam Gosieńko
Nie mam ja ci czasu wolnego wcale....ale kwiat dorodny uchachany w ogrodzie pooglądałam ...oczęta kolorkami nacieszyłam....zimną colę kończę i zmykam żniwować
Buziaki, oczywiście pozdrowieniowe, zostawiam