Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Milka 12:23, 29 lip 2014

Rzeczywiście po deszczu piękniej....a te czerwienie doskonale wyglądają, dają wyraz i świeżość
wietrzyk 13:55, 29 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Bujno i kolorowo. Wszystko dopieszczone. Ogród urzekający o każdej porze roku...
Jak Właścicielka, hi, hi
Próbuję czytać tylko obrazki, ale co rusz mnie wciągnie to co napisane i baaardzo powoli idzie
Katkak 14:03, 29 lip 2014

Gosiaczek a cóż to za drzewko rośnie na zdjęciu powyżej w rogu? Przypomina mi trochę ambrowca amerykańskiego. A może jakiś klon palmowy? Fajniutkie w każdym razie. Pozdrawiam .
malgorzata_s... 14:20, 29 lip 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Gosia super z Ciebie dziewczyna. Dzięki za poradę. Biorę wór i będę zbierał kamienie polne płaskie. Obniżę teren o jakie 5 cm i układam płaskie kamyki na szerokości 15 cm a po nich pojedzie kosiarka. Ciumasek.

No i super Buziaki też dla Krysi
malgorzata_s... 14:23, 29 lip 2014

Milka napisał(a)
Rzeczywiście po deszczu piękniej....a te czerwienie doskonale wyglądają, dają wyraz i świeżość

Irenko Danusia mówi o ograniczaniu ilości kolorów i ma świętą rację:0 w małych ogrodach powinien dominować jeden kolor widać to wyraźnie przy tych czerwieniach Tylko że ja nie potrafię z kolorów zrezygnować
malgorzata_s... 14:23, 29 lip 2014

wietrzyk napisał(a)

Bujno i kolorowo. Wszystko dopieszczone. Ogród urzekający o każdej porze roku...
Jak Właścicielka, hi, hi
Próbuję czytać tylko obrazki, ale co rusz mnie wciągnie to co napisane i baaardzo powoli idzie

Asieńko to miłe co piszesz Całusek
malgorzata_s... 14:25, 29 lip 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczek a cóż to za drzewko rośnie na zdjęciu powyżej w rogu? Przypomina mi trochę ambrowca amerykańskiego. A może jakiś klon palmowy? Fajniutkie w każdym razie. Pozdrawiam .

Kasiu to klon palmowy Nie wiem jaki bo kupiony był jako czerwony ale pies go złamał i wypuścił gałązki żółto zielone Też ładne
AgnieszkaW 16:20, 29 lip 2014

Nareszcie nadrobiłam Gosiu Twój wątek, ale tylko fotkowo. U ciebie widzę solidnie padało, a u mnie tylko w zeszłym tygodniu dwa dni i koniec, znów susza. Pogrzmiewa dookoła, żeby nie było, ale deszczu ni w ząb. Ogród u Ciebie taki "świeży", kolorowy. Czerwień dodaje mu smaku Pozdrawiam Gosieńko
Katkak 16:44, 29 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiu to klon palmowy Nie wiem jaki bo kupiony był jako czerwony ale pies go złamał i wypuścił gałązki żółto zielone Też ładne

Ale świetny . A podcinałaś go jakoś od dołu Gosiaczku, że takie fajne wysokie drzewko się z niego zrobiło?
GorAna 17:14, 29 lip 2014

Nie mam ja ci czasu wolnego wcale....ale kwiat dorodny uchachany w ogrodzie pooglądałam ...oczęta kolorkami nacieszyłam....zimną colę kończę i zmykam żniwować
Buziaki, oczywiście pozdrowieniowe, zostawiam