Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 19:17, 09 wrz 2014

Kasik napisał(a)
Gosia- co ja widzę?
My tu leniuchowaliśmy całą sobotę i niedzielę z Kasieńką, a u Ciebie REWOLUCJA.

No i jaka spektakularna, i ile miejsca? pięknie
W przyszłym roku już będzie co oglądać.

Buziaki

Kasiu to była robota konieczna Krzyś jak te stare przycinał to za każdym razem o tym mówił. Została druga strona.
malgorzata_s... 19:18, 09 wrz 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Ja kupiłam jednego zebrusina i nie mam pomysłu gdzie go wsadzić,
szybko zrobiłaś nową rabatę

Bogusiu miejsce samo się znajdzie jak na ogród wyjdziesz Ja mam 7
malgorzata_s... 19:25, 09 wrz 2014

Margaret_ka napisał(a)
Gosiu ogromne dziękuję wiesz za co. Złota dziewczyna z Ciebie.

Szybko dopieściłaś rabatkę.
Jak się rozrosną trawki i hortki to będzie jeszcze ładniej.

Zdjęcia z lotu ptaka ładnie obrazują Wasz ogród.
Widać, jak pięknie masz zadbane kanciki. Podziwiam.
Ja tego tematu jeszcze nawet nie zaczęłam. Wstyd...

Gosiu Kanty to wykończenie a nie początek. Żaden wstyd
malgorzata_s... 19:26, 09 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu, nie byłam u Ciebie kilka dni, a dzisiaj wpadłam i...ogrodu prawie nie poznałam. Ale zmiany Super Pozdrowienia zostawiam

Dziękuję za pochwały Fajnie że się podoba
malgorzata_s... 19:31, 09 wrz 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczek fajnie, że zebrinusy Krzyś wybrał, one są takie kochane, soczysto-zielone i przez te paseczki po prostu słodkie . A tujki duże posadziliście, fajnie. Drogie były? Ni i jeżówki fajnie, że masz. Ja póki co nie mam ani jednej, ale może w przyszłym roku... Tym czasem czekam na zamówioną na necie brzozę Schneverdingen Goldbrike . Może już jutro będzie . Za 25zł to żaden kolos, ale spokojnie, urośnie

Kasiu tujki 150 cm po 40 zł, zebrinusy i jeżówki po dyszku
To życzę pięknej brzozy. Buziaczki
malgorzata_s... 19:32, 09 wrz 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Zebrinus z tujami - dobre zestawienie. Mi np. h. Limelighty zasłoniły Gracillimusa i ML, wieć Zebrinus lepszy. Podaj adres na PW. Ach, te Wasze szkółki. Mówisz i masz. A moje kule bukszpanowe i cisy jeszcze "w świecie" w ziemi siedzą.

Ewuniu no widzisz Krzyś jednak wie co robi
malgorzata_s... 19:34, 09 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Gosia...Ciebie na chwilę nie można zostawić Znowu zakupy ogrodowe? Piękne, na prawdę piękne te tuje. I jeżówy? Super! Skąd Ty Kobieto na to wszystko siły bierzesz???

Buziole zostawiam gorące

Kasiu siły to ja mam dosyć tylko z kasą gorzej Jeszcze druga strona do roboty.
malgorzata_s... 19:37, 09 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ciociu.. dla odzyskanych 1,5 metra można 3 lata popatrzeć na auta A może jak zapodasz magicznego florowitu to i za 2 ....
Zaglądanie do garnków drażni na pewno.. ale ogród zyskał na urodzie. No i szmaragdy są dużo ładniejsze niż te stare brabanty czy co tam to było..
Mi sie podoba. Gruszkę bym wyoutowała. Chyba ze daje smaczne owoce...

Aniu oczywiście masz rację Brabanty usychały i się sypały, były paskudne a grusza pewno na wiosnę poleci i dołożę hortek
Urszulla 19:38, 09 wrz 2014

Gosiu, Zebrinusy po 2 latach są duże fajnie skomponowałaś miejsce, do hortensji zauważyłam że wszystko pasujeKrzyś widzę zorientowany w sprawach ogrodu na maksa
bardzo mi się podoba, wpadnę "opić"...kawą nową rabatkę.....tylko kiedy...może w piątek o 13 (2 godzinki bym znalazła).
Kindzia 19:41, 09 wrz 2014

U mnie ani z jednym, ani z drugim nie najlepiej...trza przeczekać

Dobrze, że siła jest