Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Kasik 22:06, 08 wrz 2014

Gosia- co ja widzę?
My tu leniuchowaliśmy całą sobotę i niedzielę z Kasieńką, a u Ciebie REWOLUCJA.

No i jaka spektakularna, i ile miejsca? pięknie
W przyszłym roku już będzie co oglądać.

Buziaki
boguslawa_ma... 06:58, 09 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Chciałam morning light ale Emuś zebrinusy kupił

Ja kupiłam jednego zebrusina i nie mam pomysłu gdzie go wsadzić,
szybko zrobiłaś nową rabatę
Margaret_ka 07:58, 09 wrz 2014

Gosiu ogromne dziękuję wiesz za co. Złota dziewczyna z Ciebie.

Szybko dopieściłaś rabatkę.
Jak się rozrosną trawki i hortki to będzie jeszcze ładniej.

Zdjęcia z lotu ptaka ładnie obrazują Wasz ogród.
Widać, jak pięknie masz zadbane kanciki. Podziwiam.
Ja tego tematu jeszcze nawet nie zaczęłam. Wstyd...
AgnieszkaW 08:04, 09 wrz 2014

Gosiu, nie byłam u Ciebie kilka dni, a dzisiaj wpadłam i...ogrodu prawie nie poznałam. Ale zmiany Super Pozdrowienia zostawiam
Katkak 16:21, 09 wrz 2014

Gosiaczek fajnie, że zebrinusy Krzyś wybrał, one są takie kochane, soczysto-zielone i przez te paseczki po prostu słodkie . A tujki duże posadziliście, fajnie. Drogie były? Ni i jeżówki fajnie, że masz. Ja póki co nie mam ani jednej, ale może w przyszłym roku... Tym czasem czekam na zamówioną na necie brzozę Schneverdingen Goldbrike . Może już jutro będzie . Za 25zł to żaden kolos, ale spokojnie, urośnie
Pszczelarnia 16:36, 09 wrz 2014

Zebrinus z tujami - dobre zestawienie. Mi np. h. Limelighty zasłoniły Gracillimusa i ML, wieć Zebrinus lepszy. Podaj adres na PW. Ach, te Wasze szkółki. Mówisz i masz. A moje kule bukszpanowe i cisy jeszcze "w świecie" w ziemi siedzą.
Kindzia 18:29, 09 wrz 2014

Gosia...Ciebie na chwilę nie można zostawić Znowu zakupy ogrodowe? Piękne, na prawdę piękne te tuje. I jeżówy? Super! Skąd Ty Kobieto na to wszystko siły bierzesz???

Buziole zostawiam gorące
Mala_Mi 19:09, 09 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No to zaczynamy. Niestety szmaragdy wzrostem nie dorównują starym thujom i teraz mam prześwit i widzę samochody, domy sąsiadów i cudne ozdoby drogowe. Trzeba się uzbroić w cierpliwość, kiedyś urosną Są też dobre strony. Mam rabatę szerszą o 1,5m i więcej słońca

Ciociu.. dla odzyskanych 1,5 metra można 3 lata popatrzeć na auta A może jak zapodasz magicznego florowitu to i za 2 ....
Zaglądanie do garnków drażni na pewno.. ale ogród zyskał na urodzie. No i szmaragdy są dużo ładniejsze niż te stare brabanty czy co tam to było..
Mi sie podoba. Gruszkę bym wyoutowała. Chyba ze daje smaczne owoce...
malgorzata_s... 19:12, 09 wrz 2014

ewsyg napisał(a)
Też mam zebrinusa i jest tłem dla róży piano. Już sobie rosną
Ciekawa jestem jak się zebrinus z hortkami skomponuje

Różyczka dla Ciebie Małgoś

Dziękuję za różyczkę To chyba na poprawę nastroju bo od wczoraj nie mogę się pozbierać
malgorzata_s... 19:15, 09 wrz 2014

Agania napisał(a)
Szybko, jak błyskawica przechodzą te rewolucje u Was Małgoś, ciesze się razem zTobą z tej pracy, cudnie już jest, ja tez nie mogę nigdzie dostać m. Morning lighta.
Buziakam

Aguś mogę jeszcze u Kapiasa zerknąć czy nie ma. A ile i za ile chcesz ? Jak by były? Przywiozę Ci najwyżej