Gosiaczek, ale super . Trytomy wyglądają jak płonące pochodnie, miłorząb wręcz razi w oczy, winobluszcz też postanowił nie pozostawać w tyle i pięknie się przebarwił. Tylko czemu nikt się nad tym biednym aniołkiem nie zlituje i nie pomoże mu dźwignąć tej kuli . Gosiaczek przez Ciebie mam kolejne roślinki na liście chciejstw - trytomy i miłorzęba . Też mam ogród z gumy . Buźka
Gosiu u Ciebie zawsze trafię na ciekawą dyskusję i piękne foty
Róże pienną mam zamiar też trzymać w donicy i tak przezimować , na jesień kupiłam exelse , bo zakochałam się w niej a obiecałam sobie i emowi nigdy żadnych róż piennych
Cześć Gosiu. Oglądam Twój ogród i zastanawaim sie jak Ty umieściłaś w nim tyle roślin? Cała masa różnych kwiatów, krzewinek, krzewów i drzew. Pokazujesz ciągle nowe lub pzrebudowane rabaty - jesteś konietą czynu. Niech Cię siły i entuzjazm nie opuszczeją. Emanuj nam tym swoim ciepełkiem. Potrzebne są takie osoby jak Ty, żeby świat był lepszy. Pozdrawiam.
Małgoś...w październiku nie da rady się spotkać, zawalona jestem...ale po 11-tym listopada trza się zgadać, przy kominku razem posiedzieć Także nauka sadzenia cebulowych pewno nie w tym roku...