Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Dorota123 20:32, 16 paź 2014

Pięknie u Ciebie, winobluszcz w cudnym kolorze.
Katkak 20:43, 16 paź 2014

Gosiaczek, ale super . Trytomy wyglądają jak płonące pochodnie, miłorząb wręcz razi w oczy, winobluszcz też postanowił nie pozostawać w tyle i pięknie się przebarwił. Tylko czemu nikt się nad tym biednym aniołkiem nie zlituje i nie pomoże mu dźwignąć tej kuli . Gosiaczek przez Ciebie mam kolejne roślinki na liście chciejstw - trytomy i miłorzęba . Też mam ogród z gumy . Buźka
malgorzata_s... 20:46, 16 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Pięknie u Ciebie, winobluszcz w cudnym kolorze.

Niestety już gubi czerwone liście
malgorzata_s... 20:48, 16 paź 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczek, ale super . Trytomy wyglądają jak płonące pochodnie, miłorząb wręcz razi w oczy, winobluszcz też postanowił nie pozostawać w tyle i pięknie się przebarwił. Tylko czemu nikt się nad tym biednym aniołkiem nie zlituje i nie pomoże mu dźwignąć tej kuli . Gosiaczek przez Ciebie mam kolejne roślinki na liście chciejstw - trytomy i miłorzęba . Też mam ogród z gumy . Buźka

No proszęZakładamy klub gumowych ogrodów z mistrzami upychania
Nikita 01:46, 17 paź 2014

Małgoś, przedrepciłam oglądnąć twój jesienny ogród... ślicznie jest. Muszę zobaczyć moje miłorzęby, czy też tak ładnie wybarwiły się jak twoje.

Buuuuziaki przesyłam
Madziarzeszow 06:23, 17 paź 2014

Gosiu u Ciebie zawsze trafię na ciekawą dyskusję i piękne foty
Róże pienną mam zamiar też trzymać w donicy i tak przezimować , na jesień kupiłam exelse , bo zakochałam się w niej a obiecałam sobie i emowi nigdy żadnych róż piennych
ANIA 09:27, 17 paź 2014

Cześć Gosiu. Oglądam Twój ogród i zastanawaim sie jak Ty umieściłaś w nim tyle roślin? Cała masa różnych kwiatów, krzewinek, krzewów i drzew. Pokazujesz ciągle nowe lub pzrebudowane rabaty - jesteś konietą czynu. Niech Cię siły i entuzjazm nie opuszczeją. Emanuj nam tym swoim ciepełkiem. Potrzebne są takie osoby jak Ty, żeby świat był lepszy. Pozdrawiam.
Katkak 09:42, 17 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No proszęZakładamy klub gumowych ogrodów z mistrzami upychania

Kindzia 09:54, 17 paź 2014

Małgoś...w październiku nie da rady się spotkać, zawalona jestem...ale po 11-tym listopada trza się zgadać, przy kominku razem posiedzieć Także nauka sadzenia cebulowych pewno nie w tym roku...

Buziaczki
malgorzata_s... 14:15, 17 paź 2014

Nikita napisał(a)
Małgoś, przedrepciłam oglądnąć twój jesienny ogród... ślicznie jest. Muszę zobaczyć moje miłorzęby, czy też tak ładnie wybarwiły się jak twoje.

Buuuuziaki przesyłam

Już chyba ich czas Cienie świecą w ogrodzie, nie wiem czy jeszcze coś ma aż tak żółte liście