Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na glinie

Ogród na glinie

Malgosik 09:22, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Malgosiu jak juz super przygotowane wsYstko pod nasadzenia, czysciutko, tylko przekladac pstrykac i przekaladac )))) powodzenia

dzięki
nie mów że chwastów nie widzisz ...
Malgosik 09:23, 18 wrz 2015

kasia_w napisał(a)
Powodzenia, spadam.Pokaz jak wyszło

No pewnie, już sadzę, przecież ja nie mam tych cyprysików jeszcze
Ale jak posadzę, to pokażę oczywiście.
Malgosik 09:27, 18 wrz 2015

a może tak do liliowca dołączyć trytomę?
olga80 09:29, 18 wrz 2015

moim zdaniem cyprysiki będą tam super pasowały, lawendy bym tam nie dawała jakoś i się gryzie z tymi bordo ale ja to taki trochę laik wiec mogę się mylić, a przy studni widać już wszystko pięknie rozrośniete ładnie się prezentuje czekam na efekt końcowy prac
Malgosik 09:34, 18 wrz 2015

olga80 napisał(a)
moim zdaniem cyprysiki będą tam super pasowały, lawendy bym tam nie dawała jakoś i się gryzie z tymi bordo ale ja to taki trochę laik wiec mogę się mylić, a przy studni widać już wszystko pięknie rozrośniete ładnie się prezentuje czekam na efekt końcowy prac

dzięki za głos
rabatka przy studni sadzona na szybko tego lata, ale bardzo się rozrosła
może potem cyknę fotkę porównawczą
ren133 09:36, 18 wrz 2015

Malgosik napisał(a)
a może tak do liliowca dołączyć trytomę?

No właśnie
Myślałam o trytomie ... ale jeszcze mogłabyś do tego koloru, który masz dokupić typowo pomarańczoowego liliowca ... to naprawdę pasuje ... może jeden krwawnik terakotta?
I jeszcze a propos cyprysików ... fajny jest też golden tuffe - zielono-pomarańczowy taki trochę
Chcesz trytomę? - mogę Ci wysłać ... ja będę rezygnowała chyba z tego koloru ... jeszcze nie jestem zdecydowana na 100% ale rozważam
Malgosik 09:41, 18 wrz 2015

ren133 napisał(a)

No właśnie
Myślałam o trytomie ... ale jeszcze mogłabyś do tego koloru, który masz dokupić typowo pomarańczoowego liliowca ... to naprawdę pasuje ... może jeden krwawnik terakotta?
I jeszcze a propos cyprysików ... fajny jest też golden tuffe - zielono-pomarańczowy taki trochę
Chcesz trytomę? - mogę Ci wysłać ... ja będę rezygnowała chyba z tego koloru ... jeszcze nie jestem zdecydowana na 100% ale rozważam

dobrze że mi przypomniałaś, przecież ja kupiłam 1 pomarańczowy krwawnik, który na początku jest żółty
będę robić przymiarki
będzie wiejsko i sielsko jak przy studni
dziękuję, ale narazie mi trytomy nie przysyłaj
muszę zobaczyć co się zmieści i w jakiej konfiguracji, bo to nie jest duża rabata
dam Ci znać
trytoma musiałaby być chyba za liliowcem?
będzie wyższa?
ren133 09:47, 18 wrz 2015

Malgosik napisał(a)

dobrze że mi przypomniałaś, przecież ja kupiłam 1 pomarańczowy krwawnik, który na początku jest żółty
będę robić przymiarki
będzie wiejsko i sielsko jak przy studni
dziękuję, ale narazie mi trytomy nie przysyłaj
muszę zobaczyć co się zmieści i w jakiej konfiguracji, bo to nie jest duża rabata
dam Ci znać
trytoma musiałaby być chyba za liliowcem?
będzie wyższa?

Tylko trochę wyższa
ren133 09:50, 18 wrz 2015

Małgoś
Co byś posadziła ostatecznie u mnie z tyłu za lawendą? gracillimusa czy Ferner Osten?
Malgosik 09:55, 18 wrz 2015

ren133 napisał(a)
Małgoś
Co byś posadziła ostatecznie u mnie z tyłu za lawendą? gracillimusa czy Ferner Osten?

jak już kupiłaś, to sadź Ferner Osten, zobaczysz jak się zaprezentuje w przyszłym sezonie i czy Ci odpowiada takie zestawienie