Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Karol99 20:34, 28 lip 2015

Właśnie zobaczyłem, prosta haha
Danusia też ma baaardzo dużo sosen, z naciskiem na bardzo i zobacz jak ona podsadza.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/34-sosnowo
Chyba każdemu podysłam ten wątek jak ma taki problem
Karol99 20:35, 28 lip 2015

Efffa napisał(a)
Ty a właśnie Karol, a Ty masz sosny, bo nie kojarzę?

Ja się wole nie przyznawać bo zostanę skrytykowany, ale tak mam. To ulubione drzewa mojego taty.
Efffa 20:37, 28 lip 2015

Karol99 napisał(a)
Właśnie zobaczyłem, prosta haha
Danusia też ma baaardzo dużo sosen, z naciskiem na bardzo i zobacz ona podsadza.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/34-sosnowo
Chyba każdemu podysłam ten wątek jak ma taki problem
tak tak, tez go dzis Izie podesłałam!Z tymi trawami super
Efffa 01:52, 30 lip 2015

Dziewczyny i chłopaki!

W związku z tym, że nie będę się już udzielać w życiu Ogrodowiska chciałam podziękować wszystkim piszącym w moim wątku. Dziękuję za porady i wsparcie.
Chciałam też podziękować samej szefowej za tę skarbnicę wiedzy-(czytać nadal będę)
Doszło dziś do mnie, ze ja chyba nigdy nie będę mieć tak pięknego ogrodu jak inne tutaj, więc niema sensu prowadzić dalej wątku, w którym nie pokazuję nic ciekawego, inspirującego i nic pomocnego. Wątku prawie nikt nie odwiedza, poza stałymi bywalcami- za co Wam bardzo dziękuję, że byliście ze mną przez ten czas.
Karol99 08:25, 30 lip 2015

Coo nie!! Przecież nie musisz mieć ogrodu ogrodowiskowego!
iwka 08:27, 30 lip 2015

Ewelina, no co Ty!!!
Nie od razu Kraków zbudowano, nie musisz mieć od razu, katalowego ogrodu, bo on jest Twój i to jeszcze młodziutki.
Jak możesz mówić, że nie pokazujesz nic ładnego, kilka dni temu wstawiłaś zdjęcia rabaty, która mnie powaliła. Chciałam jeszcze napisać, że po tych zdjęciach pomyślałam sobie, iż będzie kolejny uporządkowany, fajny ogród nawet dodałam Cię do obserwowanych.

I zaznaczę, że ja jestem nowa w Twoim wątku, więc ludzie zaglądają, tylko nie każdy sie odzywa
Karol99 08:29, 30 lip 2015

Poza tym, wielu z nas robiło tutaj ogród dobrych parę lat a i tak stale go upiekszaja:/
Tess 09:14, 30 lip 2015

Efffa napisał(a)
Dziewczyny i chłopaki!

W związku z tym, że nie będę się już udzielać w życiu Ogrodowiska chciałam podziękować wszystkim piszącym w moim wątku. Dziękuję za porady i wsparcie.
Chciałam też podziękować samej szefowej za tę skarbnicę wiedzy-(czytać nadal będę)
Doszło dziś do mnie, ze ja chyba nigdy nie będę mieć tak pięknego ogrodu jak inne tutaj, więc niema sensu prowadzić dalej wątku, w którym nie pokazuję nic ciekawego, inspirującego i nic pomocnego. Wątku prawie nikt nie odwiedza, poza stałymi bywalcami- za co Wam bardzo dziękuję, że byliście ze mną przez ten czas.

a co to za foch???? Idę stąd, żeby nie napisać, co mi się pod palce ciśnie.
Jak ochłonę, wrócę.
siakowa 09:24, 30 lip 2015

Efffa napisał(a)

zgłupła dziołcha czy co?? aż przyciągnęłam te zdjęcia nad którymi sie zachwyciłam tak ze kilka razy do nich wracałam!!!!! to nie jest piękne????!!!!!!
IzaK 10:01, 30 lip 2015

Ewa weź, weź się uspokój
doła ogrodowego masz?
chyba każdy z nas takiego tu przechodził i wieksze czy mniejsze jeszcze nadal będą nas nawiedzać...
to chyba nieuniknione...
jak masz ochotę to sobie po prostu odpocznij... nie wchodż, tydzień, dwa... nie pisz... ale potem wróć... wypoczęta, z nowymi pomyslami i energią...
zapewniam Cię, że ta ochota Ci wróci

I powiem Ci, że to co do tej pory zrobiłaś... jest bardzo przemyślane, zrobione z głową, uporządkowane... masz już podstawy, "bazę" ogrodu i to nie byle jaką... Chciałabym mieć tak jak TY - na prawdę

Kochana myślę, że za jakiś czas będziesz się śmiała ze swojego postu, którego tu wysmarowałaś pół godziny temu.
Głowa do gory
BUZIAK