Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

MirellaB 09:20, 22 wrz 2015

Gratuluję pierwszych 100 stron, życzę kolejnych
Enya73 09:27, 22 wrz 2015

Dołączam się do życzeń na pierwszą setkę, aby kolejne 100 stron zapełniły się pięknymi zdjęciami w odcieniach zieleni wprost z Twojego ogrodu.
Efffa 09:29, 22 wrz 2015

jejku myślałam ze wątki pomyliłam, bo gratki na 100 str, ale jednak mój

Edyta dziękuję
Iwka dziękuję
Kasia dziekuje, ja sadze szmaragdy co 60cm
Loozak dziekuję, poszukam jeszczeraz tych tuj u Ciebie
Jazzy dziękuje, piękniscie mi napisałaś.
Mirelko bardzo dziekuję
Efffa 09:30, 22 wrz 2015

Enya73 napisał(a)
Dołączam się do życzeń na pierwszą setkę, aby kolejne 100 stron zapełniły się pięknymi zdjęciami w odcieniach zieleni wprost z Twojego ogrodu.

Dziękuje, tez bym chciała wklejać zdjecia, mam nadzieję ze od wiosny sie to zmieni
polinka 09:53, 22 wrz 2015

Efffa napisał(a)

Dziękuje, tez bym chciała wklejać zdjecia, mam nadzieję ze od wiosny sie to zmieni

Pewnie, że się zmieni Przez zimę rozpędzisz się z planowaniem to wiosna jest Twoja!

Macham
jazzy 10:53, 22 wrz 2015

Do wiosny daleko Lepiej powiedz jakie masz jeszcze plany na jesień
Anda 10:55, 22 wrz 2015

Juz seteczka stuknela, gratulacje rowniez ode mnie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Efffa 11:10, 22 wrz 2015

jazzy napisał(a)
Do wiosny daleko Lepiej powiedz jakie masz jeszcze plany na jesień

Jazzy, dobre pytanie, hihi łatwiej by mi było odpowiedziec o planach na 2016, ale ok, w tym roku muszę jeszcze:
-zmienić płyty chodnikowe przed drzwiami wejsciowymi i zrobi mi sie taki pas 70 cm pod scianą domu, i chce tam zasadzić cos co mogłam w zimę ubrac,znaczy lampki, myslałm o stozkach bukszpanowychx 3 , lub bukszpany na kiju-kulki, ale tak sie zatanawiam, na O. takie popularne bukszpanu, a czemi nikt nie sadzi tych na pniu, z nimi coś nie tak?aha i to miejsce aktualnie jest nie do pokazania, w sumie nigdy nie było, jak mogłam wymyslic taki układ płyt , wrrr.Chyba ze cos doradzicie zamiast bukszpanów?
-do rabaty z rh i trawami dosadzic marikena- to juz w przyszłym tyg zrobie, oczywiscie drzewo nie bedzie jakies wypasione.u mnie wszystko małe.
- chciałabym posadzic tuje szmaragd i przeniesć pod nie rh nova zembla i jakies trawiszcze, chyba ice dance
-posadzić magnolie z cisami.
Ale zycie nie raz weryfikuje plany i niewiem ile z tego zrobię
-Najwazniejsze-wyciąć wszysciusienkie sosny
Efffa 11:13, 22 wrz 2015

Polinkodziekuje za podtrzymanie ducha
Anda dziekuję Ci dobra kobieto
KasiaW76 08:16, 23 wrz 2015

Plany u Ciebie dość obszerne super. Moje jak na razie te z zakresu budowlanego cd stawiania murkow