jejku myślałam ze wątki pomyliłam, bo gratki na 100 str, ale jednak mój
Edyta dziękuję Iwka dziękuję Kasia dziekuje, ja sadze szmaragdy co 60cm Loozak dziekuję, poszukam jeszczeraz tych tuj u Ciebie Jazzy dziękuje, piękniscie mi napisałaś. Mirelko bardzo dziekuję
Jazzy, dobre pytanie, hihi łatwiej by mi było odpowiedziec o planach na 2016, ale ok, w tym roku muszę jeszcze:
-zmienić płyty chodnikowe przed drzwiami wejsciowymi i zrobi mi sie taki pas 70 cm pod scianą domu, i chce tam zasadzić cos co mogłam w zimę ubrac,znaczy lampki, myslałm o stozkach bukszpanowychx 3 , lub bukszpany na kiju-kulki, ale tak sie zatanawiam, na O. takie popularne bukszpanu, a czemi nikt nie sadzi tych na pniu, z nimi coś nie tak?aha i to miejsce aktualnie jest nie do pokazania, w sumie nigdy nie było, jak mogłam wymyslic taki układ płyt , wrrr.Chyba ze cos doradzicie zamiast bukszpanów?
-do rabaty z rh i trawami dosadzic marikena- to juz w przyszłym tyg zrobie, oczywiscie drzewo nie bedzie jakies wypasione.u mnie wszystko małe.
- chciałabym posadzic tuje szmaragd i przeniesć pod nie rh nova zembla i jakies trawiszcze, chyba ice dance
-posadzić magnolie z cisami.
Ale zycie nie raz weryfikuje plany i niewiem ile z tego zrobię
-Najwazniejsze-wyciąć wszysciusienkie sosny