Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 14:20, 08 lip 2015

Hortensje dziękują za ładniejsze miejsce zamieszkania i hektolitry wody w upały Na czubeczkach pączki się pojawiły. Ale się cieszę

Ta na pniu również.

Wszystkiego dogląda pan pies. Ciekawe czy obmyśla plan jak je znów połamać?
Nallar 15:11, 08 lip 2015

Ten cudowny pies myśli...co ja takiego zrobiłem że pańcia nie pozwala mi tam wejść. Zastanawia się jak pokonać przeszkodę aby znaleźć się po drugiej stronie płotka. Hmmmm wydaje mi się że chyba górą.....
ryska 15:23, 08 lip 2015

Nallar napisał(a)
Ten cudowny pies myśli...co ja takiego zrobiłem że pańcia nie pozwala mi tam wejść. Zastanawia się jak pokonać przeszkodę aby znaleźć się po drugiej stronie płotka. Hmmmm wydaje mi się że chyba górą.....

Dzisiaj podziwiałam go i widziałam co jest w stanie zrobić aby dopaść ptaka. Otóż podskoczył w miejscu na półtora metra i wylądował w strumyku. Bystry jest i szybki
ryska 15:36, 08 lip 2015

W dowód kaskaderskich wyczynów zdjęcia miejsca zdarzenia

Nallar 15:40, 08 lip 2015

ryska napisał(a)

Dzisiaj podziwiałam go i widziałam co jest w stanie zrobić aby dopaść ptaka. Otóż podskoczył w miejscu na półtora metra i wylądował w strumyku. Bystry jest i szybki

One potrafią zadziwiać, przebiegłością, zwinnością, inteligencją można by wymieniać i wymieniać szkoda tylko że gadać nie potrafią.
Po tym jak moja bestia pierwszy raz przeskoczyła przez ogrodzenie upewniłam się tylko że aby osiągnąć zamierzony cel, plan potrafią zrobić bardzo dużo.
Mam rozumieć że ptak złapany?
ryska 15:44, 08 lip 2015

Nallar napisał(a)

One potrafią zadziwiać, przebiegłością, zwinnością, inteligencją można by wymieniać i wymieniać szkoda tylko że gadać nie potrafią.
Po tym jak moja bestia pierwszy raz przeskoczyła przez ogrodzenie upewniłam się tylko że aby osiągnąć zamierzony cel, plan potrafią zrobić bardzo dużo.
Mam rozumieć że ptak złapany?

Całe szczęście zwiał
Ptaki różnej maści piją wodę ze strumyka więc ciągle je płoszy.
Taka zabawa raczej.
Nallar 15:52, 08 lip 2015

ryska napisał(a)

Całe szczęście zwiał
Ptaki różnej maści piją wodę ze strumyka więc ciągle je płoszy.
Taka zabawa raczej.

Facet pilnuje obejścia i już, co mu się będą jakieś ptaki w jego strumyku szlajać.
Ptaszek który uszedł z życiem pewnie szybko nie wróci.
Podobają mi się Twoje kamienie, kupowaliście czy zbierane na polu, jak moje
ryska 15:58, 08 lip 2015

Nallar napisał(a)

Facet pilnuje obejścia i już, co mu się będą jakieś ptaki w jego strumyku szlajać.
Ptaszek który uszedł z życiem pewnie szybko nie wróci.
Podobają mi się Twoje kamienie, kupowaliście czy zbierane na polu, jak moje

Z pola są okrąglaki tylko te płaskie kupne
Nallar 16:06, 08 lip 2015

ryska napisał(a)

Z pola są okrąglaki tylko te płaskie kupne

To już wiem gdzie pojadę po ciemne okrąglaki.
ryska 16:11, 08 lip 2015

Nallar napisał(a)

To już wiem gdzie pojadę po ciemne okrąglaki.

Każdy piękny, jedyny w swoim rodzaju, tym bardziej, że zdjęcia podczas deszczu robiłam. Zapraszam