Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

eda 19:50, 30 lis 2015

Gratki na 200tkę późno ale do dreptałam buziaków moc i niech ogród Twój będzie lekiem na całe zło świata niech cieszy i bawi takimi okazami jak do tej pory
Śliczne fotki gratki ogromne Reniu

ryska 19:56, 30 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Renatko, wczoraj już wszystko wyczytałam w internecie o Klukach. Ode mnie to spory kawał, ale Kaszuby te same...
W Szembarku je checz płestawiona na łepie, warto łebzyrac to cudactwłe, jak wliziesz we srodek checzi, to krance sa tedy w Tłeim łepie i trudno wliźć wyże...

Oczywiście w Szymbarku też byłam Do chaty nie wlazłam, bo kolejka była nieziemska. Super jesteś, dziękuję
ryska 19:57, 30 lis 2015

eda napisał(a)
Gratki na 200tkę późno ale do dreptałam buziaków moc i niech ogród Twój będzie lekiem na całe zło świata niech cieszy i bawi takimi okazami jak do tej pory
Śliczne fotki gratki ogromne Reniu

Ślicznie dziękuję
eda 20:01, 30 lis 2015

Rumianka 18:07, 01 gru 2015

Ponownie zagłębiłam się w Twoim wątku, jestem na 23 str, a gdzie 203?. ho ,ho. albo jeszcze dalej.... Czujesz pewnie, jak łażę Ci po plecach?
Rumianka 21:47, 01 gru 2015

Przyspieszyłam tempo, bo by święta mnie tu zastały. Wyczytałam o problemach zdrowotnych, zasmuciło mnie Twoje cierpienie, po operacjach. Współczuję kochana...Zdróweczka Ci życzę z całego serducha... Podziwiam piekne zdjęcia, widać, że bawisz się fotografią, prawdziwa finezja... Czajnik czerwony mam identyczny i już wiem czym go obsadzę na wiosnę. Serwetki cudniste, kiedyś też szydełkowałam i robiłam swetry na drutach, teraz druty gdzieś ciepnięte nawet nie wiem gdzie...Wianki, piankne, kuchy smaczne, no zuch z Cebie białka. Wszestkłe płetrafisz. A szczyrz fejn brojarz ... A z kaszebskim nie czaj się, dawaj coś od czase do czase dla urozmaicenio... Bande wzyrac w Tłej wątk i do se zapraszom...
ryska 08:32, 02 gru 2015

Elisa- podziwiam, że Ci się chciało to przeglądać.
Żeby nie było Ci tak smutno z powodu moich problemów napiszę Ci co mówi mój ortopeda: "Z tym da się żyć i głowa do góry" I tego się trzymajmy
Reszta to hobby i ciekawość świata, dziękuję, że zostało to docenione.
Zapraszam jak najczęściej. To świetna terapia dla nas, tyle serdeczności w te smętne miesiące bezkwiatowe Terapia radością
margaretka3 08:51, 02 gru 2015

Reniu, spóźniłam się nieco z gratkami, ale jestem i życzę niekończącej się radości z ogrodu
Piękne kolaże zrobiłaś Kilka szczególnie wpadło mi w oko Taka żabcia w liliach, oszronione różyczki Dopasowałaś je kolorystycznie i tematycznie - może wizytówkę z nich zrobisz???
Anda 09:52, 02 gru 2015

Również ode mnie serdeczne gratulacje z okazji 200-tki

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malkul 09:54, 02 gru 2015

ryska napisał(a)
Aniu, Renatko, Gosiu dziękuję.
Dla Was najpiękniejszy zachód w mojej ukochanej Łebie

och jak cudnie, az budzą się moje własne wspomnienia z tego uroczego zakątka naszego wybrzeża